Tieleman

De beste keukenzaak van Goes e.o.

  

Woont u in Goes? Kom naar Tieleman Keukens op Goeree-Overflakkee: hét kookeiland van Nederland.

Tieleman Keukens is al drie keer uitgeroepen tot de Beste Keukenzaak van Nederland. Daarnaast zijn wij één van de de bestgewaardeerde keukenzaken op recensiesite Opiness.nl met een cijfer van een 8,9 uit ruim 1.900 reviews.

Onze showroom is de moeite waard om te bezoeken. U kunt tientallen mooie keukens zien, zoals moderne keukens, houten keukens en landelijke keukens. Van ieder keukenmerk hebben we wel een aantal modellen in de showroom staan, zoals van Keller Keukens, Snaidero en Eggersmann.

Wilt u advies op maat? Maak dan een afspraak met één van onze keukenadviseurs. Als u nog aan het oriënteren bent, kunnen de adviseurs u helpen om de juiste weg te kiezen. Heeft u al een droomkeuken in uw hoofd? Onze keukenadviseurs doen hun best om uw droomkeuken te realiseren in een ontwerp!

Vanuit Goes is het ongeveer 30 minuten rijden naar Tieleman Keukens. Lekker dichtbij en het is een leuk dagje uit voor het hele gezin! Tieleman Keukens heeft een gameroom met PlayStations, een speelhoek en een bioscoop voor kinderen! Bent u van plan om met het openbaar vervoer te reizen? Dan kunt u vanaf Goes met de bus naar Zierikzee. Vanuit Zierikzee rijdt er een bus naar Oude-Tonge, waar u vervolgens kunt overstappen op de bus naar Middelharnis. Met het openbaar vervoer is de reistijd één uur en één kwartier.

Kom naar de mooiste keukenshowroom van Nederland. De koffie staat voor u klaar! Wilt u alvast een voorproefje van wat u kunt verwachten? Download dan het kosteloos brochurepakket met een leuke verrassing!