De beste keukenzaak van Goes en omstreken

De beste keukenzaak van Goes en omstreken

Woont u in Goes? Kom naar Tieleman Keukens op Goeree-Overflakkee: hét kookeiland van Nederland. Op slechts 30 minuten afstand van Goes is onze prachtige keukenshowroom gelegen. U bent van harte welkom!

Vraag kosteloos het Tieleman Keukenmagazine aan

De beste keukenzaak van Nederland

Tieleman Keukens is al drie keer uitgeroepen tot de Beste Keukenzaak van Nederland.
Daarnaast zijn wij één van de de bestgewaardeerde keukenzaken op recensiesite Opiness.nl met een gemiddeld cijfer van een 9,4.

Keukens in elke stijl

Onze showroom is de moeite waard om te bezoeken. U kunt tientallen mooie keukens zien, zoals moderne keukens, houten keukens en landelijke keukens. Van ieder keukenmerk hebben we wel een aantal modellen in de showroom staan, zoals van Keller Keukens, Snaidero en Eggersmann.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Tieleman Keukens: een dagje uit, ook met kinderen!

U bent van harte welkom in onze prachtige showroom, ook als u met kinderen komt. Terwijl u rustig rondkijkt vermaken de kinderen zich heerlijk in de speelhoek, met de PlayStations of in de bioscoop. 

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Lunchroom Werelds In-Side

Bent u toe aan een heerlijk kopje koffie of een uitgebreide lunch? Laat u verrassen in onze eigen lunchroom, Werelds Inside, voor een heerlijke kopje koffie of allerlei culinaire hoogstandjes. De lunchroom is een geschikte plek om de indrukken nog eens even door te nemen.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Goede bereikbaarheid

Vanuit Goes is het ongeveer 30 minuten rijden naar Tieleman Keukens. Lekker dichtbij en het is een leuk dagje uit voor het hele gezin! Bent u van plan om met het openbaar vervoer te reizen? Dan kunt u vanaf Goes met de bus naar Zierikzee. Vanuit Zierikzee rijdt er een bus naar Oude-Tonge, waar u vervolgens kunt overstappen op de bus naar Middelharnis. Met het openbaar vervoer is de reistijd één uur en één kwartier.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Maak een afspraak

Wilt u advies op maat? Maak dan een afspraak met één van onze keukenadviseurs. Als u nog aan het oriënteren bent, kunnen de adviseurs u helpen om de juiste weg te kiezen. Heeft u al een droomkeuken in uw hoofd? Onze keukenadviseurs doen hun best om uw droomkeuken te realiseren in een ontwerp!

Kom naar de mooiste keukenshowroom van Nederland. De koffie staat voor u klaar! Wilt u alvast een voorproefje van wat u kunt verwachten? Download dan kosteloos het brochurepakket.

Maak een afspraak