Tieleman

De beste keukenzaak van Dordrecht e.o.

  

Een keuken kopen moet een feest zijn! Woont u in Dordrecht? Kom dan naar Tieleman Keukens, de mooiste keukenshowroom van Nederland. Tieleman Keukens ligt in Middelharnis, onder de rook van Rotterdam, en is dus goed bereikbaar vanuit Dordrecht.

Vraag ons gratis Tieleman Keukenmagazine aan

Keukens in elke stijl

In de showroom treft u tientallen bijzondere keukens aan. Hierbij kunt u denken aan nostalgische keukens, tijdloze keukens en moderne keukens. Bent u een liefhebber van het Italiaanse keukenmerk Snaidero? Of kiest u liever voor de Duitse kwaliteit van Eggersmann?

Tieleman Keukens levert de mooiste keukens van alle topmerken in binnen- en buitenland. Wij hebben keukens in allerlei stijlen. 

Tieleman Keukens

Welkom met kinderen

Een dagje naar Tieleman Keukens is niet alleen leuk voor volwassenen, maar ook voor de kinderen. Zo is er een speciale gameroom met PlayStations, een indoor bioscoop en een speelhoek. Kortom, het is de moeite waard om vanuit Dordrecht naar de mooiste keukenzaak van Nederland te rijden. U krijgt goed advies over uw droomkeuken en de kinderen hebben de tijd van hun leven in onze speelplaza.

Speelhoek Tieleman Keukens

Bioscoop Tieleman Keukens

Lunchroom Werelds In-Side

Heeft u tijdens uw bezoek aan Tieleman Keukens trek gekregen of zin in een kopje koffie? U bent van harte welkom in onze lunchroom, Werelds In-Side. Hier kunt u genieten van een heerlijke kopje koffie, of van allerlei culinaire hoogstandjes. De lunchroom is een uitgelezen plek om alle indrukken nog eens door te nemen onder het genot van heerlijk eten! 

Werelds In-Side Tieleman Keukens

Lunchroom Werelds In-Side Tieleman Keukens


Goede bereikbaarheid

Vanuit Dordrecht is het slechts 30 minuten rijden naar Tieleman Keukens in Middelharnis. Komt u met het openbaar vervoer? Dan reist u eerst met de trein naar Rotterdam, om vervolgens vanaf Rotterdam Zuidplein met de bus naar Middelharnis te gaan.

Tieleman Keukens

Kom naar de mooiste keukenshowroom van Nederland en kies voor een keuken waar u nog vele jaren plezier van heeft! Maak van te voren een afspraak zodat we zeker weten wat we alle tijd voor u hebben.

Maak een afspraak