Tieleman

De beste keukenzaak van Dordrecht e.o.

  

Een keuken kopen moet een feest zijn! Woont u in Dordrecht? Kom dan naar Tieleman Keukens, de mooiste keukenshowroom van Nederland. Tieleman Keukens ligt in Middelharnis, onder de rook van Rotterdam, en is dus goed bereikbaar vanuit Dordrecht.

In de showroom treft u tientallen bijzondere keukens aan. Hierbij kunt u denken aan nostalgische keukens, tijdloze keukens en moderne keukens. Bent u een liefhebber van het Italiaanse keukenmerk Snaidero? Of kiest u liever voor de Duitse kwaliteit van Eggersmann? Tieleman Keukens levert de mooiste keukens van alle topmerken in binnen- en buitenland.

Een dagje naar Tieleman Keukens is niet alleen leuk voor volwassenen, maar ook voor de kinderen. Zo is er een speciale gameroom met PlayStations, een indoor bioscoop en een speelhoek. Tijdens uw bezoek kunt u met het hele gezin een hapje eten in onze professionele lunchroom. Kortom, het is de moeite waard om vanuit Dordrecht naar de mooiste keukenzaak van Nederland te rijden. U krijgt goed advies over uw droomkeuken en de kinderen hebben de tijd van hun leven in onze speelplaza.

Vanuit Dordrecht is het slechts 30 minuten rijden naar Tieleman Keukens in Middelharnis. Komt u met het openbaar vervoer? Dan reist u eerst met de trein naar Rotterdam, om vervolgens vanaf Rotterdam Zuidplein met de bus naar Middelharnis te gaan.

Kom naar de mooiste keukenshowroom van Nederland en kies voor een keuken waar u nog vele jaren plezier van heeft! U kunt ook eerst het kosteloos brochurepakket aanvragen met een leuke verrassing!