Al meer dan 60 jaar zekerheid, betrouwbaarheid, service & kwaliteit van een hecht familiebedrijf!

Al meer dan 60 jaar zekerheid, betrouwbaarheid, service & kwaliteit van een hecht familiebedrijf!

Terug naar blogs

Tieleman Keukens is een hecht en zelfstandig familiebedrijf.  Specialistische kennis, kwalitatief hoogwaardige producten en een eigen montagedienst vormen een totaalpakket dat tegemoet komt aan de hoogste eisen van de klant. Wij vinden dat het kopen van een keuken een feest moet zijn. En staan voor perfecte plaatsing, afwerking, service en garantie. Bij Tieleman Keukens houdt de service niet op wanneer uw keuken geplaatst is. Op een Tieleman-keuken heeft u namelijk een levenslange service.

Bij Tieleman Keukens heeft u zekerheid! Van advies tot aan jarenlang keukenplezier, alles moet kloppen. Door de jaren heen hebben we talloze awards mogen ontvangen en worden we al een aantal jaar op rij Best Beoordeeld door Opiness.nl, een onafhankelijke reviewsite op basis van klantoordeel.

Kiest u voor Tieleman, dan kiest u voor kwaliteit

Een Tieleman-keuken is niet zo maar een keuken. Van advies tot aan 30 jaar keukenplezier, alles moet kloppen. Tieleman Keukens gaat voor 100% klanttevredenheid, dat is de basis in het doen en denken van alle medewerkers.

Uw zekerheden bij Tieleman Keukens:

 • Eerlijk, creatief en deskundig advies
  Zoveel mensen zoveel wensen, dát weten we bij Tieleman Keukens als geen ander. Onze experts geven een advies dat past bij uw verzoek en binnen uw budget.
 • Wij leveren alleen maar topkwaliteit
  We werken met topkwaliteit partners, materialen en apparatuur. Zo weten we zeker dat alles van hoog niveau en duurzaam is.
 • Eigen montagedienst
  Keukens worden geïnstalleerd door onze eigen montagedienst. Alleen dán weten we dat het goed genoeg is en kunnen we ervoor zorgen dat u 100% tevreden bent.
 • De beste service
  Tieleman Keukens staat bekend om het ongekend hoge serviceniveau. Op uw Tieleman-keuken heeft u levenslange service.
 • Financiële zekerheid
  Met de unieke Tieleman-bankgarantie loopt u financieel geen enkel risico.

Lees alle zekerheden van Tieleman Keukens

Unieke Tieleman Bankgarantie

Het kopen van een keuken is geen dagelijkse investering. Wij begrijpen dan ook dat u bij zo'n investering maximale financiële zekerheid wil. Met onze unieke Tieleman Bankgarantie geven wij u dan ook vooraf deze 100% financiële zekerheid!

Ook financiële garantie is een service behorend tot ons All-Inclusive concept! Indien wij de keuken niet kunnen leveren, kunt u uw aankoopbedrag via deze bankgarantie terugvorderen. Dit verzoek dient schriftelijk te worden gedaan bij de bank en moet binnen de geldigheidsduur van de bankgarantie vallen.

Lees alles over de unieke Tieleman Bankgarantie

Afspraak maken?

Bij Tieleman Keukens koopt u een keuken met 100% zekerheid! Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs.

Maak een afspraak

 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek