Tieleman

Tieleman Keukens is uw keukenexpert

  

Bij Tieleman Keukens zeggen we altijd: het kopen van een keuken moet een feest zijn. En onze adviseurs doen er alles aan om het feest voor u zo groot mogelijk te maken. Als echte keukenexpert voorzien we u van advies op maat, waarbij we rekening houden met uw wensen en uw budget. We zijn daardoor al drie keer uitgeroepen tot de Beste Keukenspecialist van Nederland. Daarnaast geven onze klanten ons een gemiddelde beoordeling van een 9,0 op recensiewebsite Opiness.

Keukenexpert verwachtingen

  • Op onze LivingWall  presenteren wij het ontwerp van uw keuken op levensgroot formaat aan u
  • In ons Tieleman Museum hebben wij een groot aanbod keukenonderdelen van de afgelopen decennia
  • Voor kinderen hebben wij een kinderbioscoop en PlayStations
  • Wij zijn pas tevreden als u 100% tevreden bent
  • U kunt lunchen bij Lunchroom In-Side

Lunchroom Werelds In-Side Tieleman Keukens

Uitstekende klantbeoordeling

Wij zijn in de afgelopen jaren meerdere keren in de prijzen gevallen. We zijn blij en trots dat we de Beste Service Award hebben gewonnen. Bekijk hier onze vakprijzen en recencies. We mogen ons keukenexpert noemen dankzij u. We zijn onze klanten dankbaar voor het in ons gestelde vertrouwen! 

Keuken Tieleman Keukens

 

Contact met de keukenexpert

Wilt u bij uw bezoek aan de keukenexpert direct geholpen worden? Dan kunt u een afspraak maken met onze afsprakenplanner. U kunt er hier ook voor kiezen om advies te krijgen van onze keukenexperts bij u thuis. Helpen wij u binnenkort met een keuken?´╗┐

Maak een afspraak