Tieleman

Houten keukenblad

  
´╗┐Houten keukenbladen geven je keuken een sfeervolle en natuurlijke uitstraling. In huis voel je de warmte en gezelligheid van je keuken. Doordat hout tijdloos is en goed te combineren is met kleur, raak je niet uitgekeken op je keuken. Hout is daarnaast een duurzaam materiaal, dus wanneer je kiest voor een houten keukenblad dan kies je voor een duurzame keuken waar je tientallen jaren plezier van gaat hebben.

Duurzaam, houten keukenblad

Hout is er in verschillende soorten en maten, waardoor ieder keukenblad uniek is. Een houten keukenblad is opgebouwd uit verschillende losse lagen die samengedrukt zijn tot één geheel. Hierdoor geeft het geen problemen wanneer het hout gaat werken. Een belangrijk punt is dat houten keukenbladen van duurzaam geproduceerd hout worden gemaakt. Bij Tieleman Keukens hechten we veel waarde aan het milieu en duurzaamheid en daarom werken we waar mogelijk met FSC® gecertificeerde leveranciers.´╗┐

 

Houten keukenblad voor iedere keuken

Het voordeel van hout is dat het in iedere keuken past, omdat hout in iedere gewenste vorm of maat te maken is. Houten keukenbladen zie je veelal terug in landelijke keukens, maar ook in een strakke designkeuken kom je ze tegen. Uiteraard past een keukenblad van hout ook prima in een houten keuken, dus waarbij ook de rest van de keuken van hout is gemaakt.

Houten keukenblad

De behandeling van houten aanrechtbladen

Doordat hout een vochtgevoelig materiaal is, zal het houten keukenblad regelmatig behandeld moeten worden om er een lange tijd van te kunnen genieten. Daarnaast is het van belang dat vochtvlekken direct worden gedroogd om lelijke plekken in het keukenblad te voorkomen. Ook zijn deze keukenbladen krasgevoelig. Het vergt dus enige voorzichtigheid wanneer je een houten keukenblad hebt. Er zijn echter ook robuuste houten keukenbladen, waarbij een extra buts of deuk helemaal niet opvalt.

Een houten keukenblad voor jou?

Hou je van warmte en gezelligheid? En is regelmatig onderhoud voor jou geen probleem? Vraag dan een keukenbrochure aan of kom langs in onze showroom en bekijk de houten keukenbladen! Om er zeker van te zijn dat we voldoende tijd hebben voor het adviseren over en ontwerpen van een keuken en het uitzoeken van het best passende houten keukenblad raden we het aan om een afspraak te maken. Dit kan via onze afsprakenplanner of door te bellen naar 0187 - 602 555.

Lees meer over de kosten van een keuken