Houten achterwand voor een warme en sfeervolle keuken

Houten achterwand voor een warme en sfeervolle keuken

Keukenwanden zijn te verkrijgen in verschillende soorten en maten. Bij een fornuis of kookplaat is een achterwand van belang, het zorgt namelijk voor sfeer en geeft meer persoonlijkheid aan uw keuken. Zo kunt u ook kiezen voor een keuken achterwand van hout!

Vraag ons gratis keukenmagazine aan

De voordelen van een houten achterwand keuken!

Een houten achterwand is toepasbaar in bijna elke keuken en brengt verschillende voordelen met zich mee. Het design van een houten achterwand past goed bij interieur en zorgt voor een warm en huiselijk gevoel. Verder zijn houten achterwanden behoorlijk hygiënisch en doden ze bijna alle bacteriën binnen een paar uur. Dit zijn nog maar enkele argumenten waarom u kunt kiezen voor een houten achterwand in uw keuken. Wilt u nog meer voordelen weten? Neem dan contact op met een van onze keukenadviseurs. 

Waar moet u rekening mee houden?

Toch zijn er bepaalde punten waar u rekening mee moet houden wanneer u een houten achterwand voor uw keuken aanschaft. Zo moet hout goed en regelmatig schoongemaakt worden om het in goede conditie te houden. Hout reageert namelijk niet goed op grote hoeveelheden water en/of vuil. Het beste advies is om een houten achterwand keuken te combineren met iets anders zoals natuursteen of roestvrijstaal. Deze materialen brengen een bijzonder effect mee aan uw keuken. Kijk bijvoorbeeld eens naar een van onze natuurstenen keukens of een keuken waar roestvrijstaal (RVS) is verwerkt. 

Welke achterwand past bij u? Doe de test!

Op zoek naar andere keuken achterwanden en benieuwd u welke soort uw favoriet is? Doe de test binnen 3 minuten en bekijk welke keukenwand het best bij u past! Maak een afspraak met een van onze adviseurs in de showroom van Tieleman Keukens om meer achterwanden achter gaskookplaten of fornuizen te zien en om meer keuken inspiratie op te doen! 

 

Meer informatie over een houten achterwand keuken?

Wilt u meer weten over een houten achterwand in uw keuken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze verkoopadviseurs. Zij helpen u graag verder. 

Contact opnemen