Zwarte landelijke keuken: robuust en warm

Zwarte landelijke keuken: robuust en warm

Waar wit tot een aantal jaar geleden nog de trendkleur voor de keuken was, is deze inmiddels vervangen door zwart. Combineer zwart met één van de meest populaire keukenstijlen en u heeft dé droomkeuken van dit moment: een zwarte landelijke keuken. We vertellen u graag meer over deze keukenstijl. 

Landelijke keuken

Landelijke keukens zijn er natuurlijk in vele soorten en maten. Een landelijke keuken laat zich kenmerken door de warme en nostalgische sfeer die het uitstraalt. Hout zorgt voor de warmte en bijvoorbeeld retro tegels nemen u mee terug in de tijd. Hout is een van de essentiële elementen in landelijke keukens. Denk bijvoorbeeld aan houten keukenkasten of een houten eettafel. Ook zien we dat veel van onze klanten een landelijke keuken combineren met een houten plafond voor de complete landelijke uitstraling. 

De vele houten elementen die u terug kunt vinden in landelijke keukens passen perfect bij de kleur zwart. We inspireren u graag met de volgende prachtige foto's van zwarte landelijke keukens. 

Zwarte landelijke keuken met betonlook achterwand
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Zwarte landelijke keuken met hoogglans fornuis
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Zwarte landelijke keuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Heeft u de Tieleman keuken zoekmachine al geprobeerd? Filter naar hartenlust en vind uw ideale droomkeuken op basis van uw voorkeuren.

Een zwarte landelijke keuken geheel naar uw wens

'Nostalgie' en 'warmte en gezelligheid' zijn de kenmerken van een landelijke keuken. Combineer daar het chique en de stoere uitstraling van het zwart bij en u heeft eigenlijk de ideale keuken waar alles in samenkomt. Creëer een zwarte landelijke keuken door te kiezen voor een zwart werkblad en zwarte houten keukenkasten. Wilt u het zwart iets subtieler terug laten komen in de landelijke keuken? Dan kiest u bijvoorbeeld voor zwarte keukenaccessoires of een zwarte kraan. Daarnaast zijn er talloze mogelijkheden ten aanzien van zwarte inbouwapparatuur.

Kies het juiste materiaal voor uw zwarte landelijke keuken

Hoewel hout het meest gekozen materiaal is in een landelijke keuken zijn er natuurlijk veel meer materialen die u kunt gebruiken om een landelijke sfeer in uw keuken mee te creëren. Zo kunt u ook kiezen voor natuursteen waarmee u uw keuken een robuustere uitstraling geeft. Denk eens aan een werkblad van graniet of composiet

Kom kennismaken met uw zwarte landelijke keuken!

In onze showroom in Middelharnis vindt u de allermooiste zwarte landelijke keukens en krijgt u de kans om samen met een adviseur uw eigen keuken samen te stellen. Door de keukencreator brengt u uw keuken tot leven en wordt deze levensgroot getoond op onze befaamde LivingWall. 

Maak een afspraak

Zwarte landelijke keuken in L-opstelling
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek