Tiny Kitchen van Next125

Tiny Kitchen van Next125

De oplossing voor een kleine keuken; Tiny Kitchen van Next125. Op het gebied van design en functionaliteit heeft Next125 hoogwaardige keukens voor royale lofts, maar ook elegante en volledig uitgeruste keukenontwerpen voor compacte ruimtes. De kleinere keukens van Next125 zijn nu samengebracht in een aparte collectie genaamd Tiny Kitchen-collectie. Er wordt veel aandacht aan deze collectie besteed, omdat steeds meer mensen in een kleinere woning leven.

Meer vraag naar kleine keukens

De verstedelijking brengt heel wat uitdagingen met zich mee, zoals een tekort aan betaalbare woonruimte en een toename van het aantal eenpersoonshuishoudens. Slimme concepten voor kleinere ruimtes zijn dus absoluut nodig. Hoe minder keukenoppervlakte er is, hoe doordachter en individueler het ontwerp moet zijn. Net daar spelen de Tiny Kitchens op in, terwijl ze tegelijkertijd trouw blijven aan de designfilosofie van Next125. Ze bieden doordachte oplossingen voor opbergruimte, afvoer en functies – zonder compromissen te sluiten op het gebied van uitrusting, ontwerp en waarde.

“Het L-vormige keukenblok bestaat uit een extra diepe onderkast van 66 cm en een ingebouwde bar. Het keramische aanrechtblad van Systemo in basaltino wit zorgt voor een licht accent op de donkere fronten. De heldere, horizontale lijnen bestrijken visueel de hele ruimte. Het hangende hoge kastenblok creëert extra ruimte en wordt ondanks de diepe kleur omgeven door een zekere luchtigheid.”

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Het doel van een Tiny Kitchen

Het doel is de beschikbare ruimte perfect uitrusten met een volledig functionele keuken en daarbij ook nog zorgen voor een design beleving. Een keuken slim inrichten en alle ruimte optimaal benutten, daar heeft Next ook slimme oplossingen voor. Zo hebben ze het Cube-nissysteem, waarbij gebruik wordt gemaakt van de ruimte tussen de boven- en onderkasten. Elementen die aan een paneel gehangen kunnen worden, zoals bijvoorbeeld keukengerei of ruimte voor een plantje. Een andere praktische, maar toch elegante oplossing is de Flex-box, een opbergsysteem voor in de kasten. 

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Een Tiny Kitchen van Next125 kopen?

Meer weten over de mogelijkheden voor een Tiny Kitchen bij u thuis? Kom langs in onze showroom of maak een afspraakmet één van onze verkoopadviseurs.