Snaidero Time

Snaidero Time

Het Italiaanse Snaidero heeft met Snaidero Time een prachtige keuken op de markt gezet met sterk aanwezige horizontale lijnen. De keukendeurtjes zijn door een speciale oppervlaktebehandeling voorzien van horizontale lijnen. Dit zorgt voor een uniek effect in de uitstraling. De handgrepen zijn op de hoeken van de deurtjes geplaatst, waardoor een uniek samenspel van symmetrieën ontstaat.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Snaidero kiest voor een soepel lijnenspel

Een opvallend element van de Snaidero Time is dat de lijnen ontzettend glad en soepel ogen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de afzuigkap, die gladde, bochtige rondingen heeft. Dit zorgt in het geheel voor nog meer symmetrie en eenheid. Hierdoor is ook de gehele keuken meer in evenwicht. De afzuigkap is gemaakt van roestvast staal en is leverbaar in de maten 90 en 120 centimeter. Ook het werkblad is heel erg strak vormgegeven. Gecombineerd met een visgraatvloer ontstaat een werkelijk uniek schouwspel van lijnen in de keuken.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Kastruimte in de Snaidero Time

De Snaidero Time biedt meer dan voldoende opslagruimte voor al uw keukenbenodigdheden. Op de planken kunt u tal van voorraadpotten kwijt, net als uw complete servies. Daarnaast is er genoeg ruimte om bijvoorbeeld uw pannen goed op te bergen. De planken in de kasten zijn allemaal gemaakt van roestvast staal. Naast gesloten keukenkasten heeft u bij de Snaidero Time ook de optie om te kiezen voor open kasten. Uw mooiste wijnglazen kunt u hier bijvoorbeeld prima neerzetten. Maar ook veelgebruikte keukenaccessoires passen prima in deze open kasten.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Kiest u ook voor de Snaidero Time?

Bent u helemaal weg van de prachtige Snaidero Time? Dan nodigen we u graag uit in onze showroom. Hier kunt u tal van keukenopstellingen bekijken en samen met onze adviseur uw droomkeuken samenstellen. Gebruik ons afsprakenformulier om direct een afspraak te plannen. We raden het aan om vooraf onze keukenbrochure aan te vragen. Hierin vindt u voldoende inspiratie voor uw nieuwe keuken!