Tieleman

Snaidero Time

  
Het Italiaanse Snaidero heeft met Snaidero Time een prachtige keuken op de markt gezet met sterk aanwezige horizontale lijnen. De keukendeurtjes zijn door een speciale oppervlaktebehandeling voorzien van horizontale lijnen. Dit zorgt voor een uniek effect in de uitstraling. De handgrepen zijn op de hoeken van de deurtjes geplaatst, waardoor een uniek samenspel van symmetrieën ontstaat.

Snaidero kiest voor een soepel lijnenspel

Een opvallend element van de Snaidero Time is dat de lijnen ontzettend glad en soepel ogen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de afzuigkap, die gladde, bochtige rondingen heeft. Dit zorgt in het geheel voor nog meer symmetrie en eenheid. Hierdoor is ook de gehele keuken meer in evenwicht. De afzuigkap is gemaakt van roestvast staal en is leverbaar in de maten 90 en 120 centimeter.  Ook het werkblad is heel erg strak vormgegeven. Gecombineerd met een visgraatvloer ontstaat een werkelijk uniek schouwspel van lijnen in de keuken.

Kastruimte in de Snaidero Time

De Snaidero Time biedt meer dan voldoende opslagruimte voor al je keukenbenodigdheden. Op de planken kun je tal van voorraadpotten kwijt, net als je complete servies. Daarnaast is er genoeg ruimte om ook je pannen et cetera goed op te bergen. De planken in de kasten zijn allemaal gemaakt van roestvast staal. Naast gesloten keukenkasten heb je bij de Snaidero Time ook de optie om te kiezen voor open kasten. Je mooiste wijnglazen kun je hier bijvoorbeeld prima neerzetten. Maar ook veelgebruikte keukenaccessoires passen prima in deze open kasten.

Kies jij ook voor de Snaidero Time?

Ben je helemaal weg van de prachtige Snaidero Time? Dan nodigen we je graag uit in onze showroom. Hier kun je tal van keukenopstellingen bekijken en samen met onze adviseur jouw droomkeuken samenstellen. Gebruik ons afsprakenformulier om direct een afspraak te plannen. We raden het aan om vooraf onze keukenbrochure aan te vragen. Hierin vind je voldoende inspiratie voor jouw nieuwe keuken!