Tieleman

Snaidero Orange

  
Al ruim 70 jaar worden er in Italië keukens op maat gemaakt door Snaidero. Door de jaren heen ontwikkelde het bedrijf zich enorm. Waar ze begonnen met modulaire keukens, werd al snel de stap gezet naar design keukens. Snaidero was één van de merken die experimenteerde om keukens samen te stellen. Sinds een paar jaar richt het merk zich vooral op innovatie en de toekomst, waarbij keukens intelligent worden. Een mooi voorbeeld van zo'n intelligente keuken is de Snaidero Orange.

Over de Snaidero Orange

De Snaidero Orange keuken is ontworpen op basis van uitgebreide onderzoeken en analyses naar moderne keukenontwerpen en optimale functionele prestaties. De keuken ziet er op het eerste oog heel minimalistisch uit, maar biedt ondertussen een uitgebreid scala aantrekkelijke details. Ben je op zoek naar een goede keuken die "voor het leven" is en nooit gaat vervelen, dan is de Snaidero Orange een goede keuze. Deze keuken is ontzettend flexibel, waardoor je de Snaidero Orange geheel kunt aanpassen aan je woonruimte. 

Kies jij ook voor de Snaidero Orange?

Zie jij jezelf al heerlijke gerechten bereiden in jouw Snaidero Orange keuken? Dan horen we dat graag van je! Eén van onze keukenadviseurs gaat graag met je om tafel om jouw ideale keuken samen te stellen. Je kunt het beste een afspraak maken, zodat we alle tijd voor je kunnen nemen om je van uitgebreid advies te voorzien. Je kunt ook onze keukenbrochure aanvragen. Deze staat vol keukeninspiratie, die je kunt gebruiken bij het samenstellen van jouw Snaidero Orange keuken. Kunnen we je helpen, neem dan gerust contact met ons op.