Snaidero Orange

Snaidero Orange

Al ruim 70 jaar worden er in Italië keukens op maat gemaakt door Snaidero. Door de jaren heen ontwikkelde het bedrijf zich enorm. Waar ze begonnen met modulaire keukens, werd al snel de stap gezet naar design keukens. Snaidero was één van de merken die experimenteerde om keukens samen te stellen. Sinds een paar jaar richt het merk zich vooral op innovatie en de toekomst, waarbij keukens intelligent worden. Een mooi voorbeeld van zo'n intelligente keuken is de Snaidero Orange.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Over de Snaidero Orange

De Snaidero Orange keuken is ontworpen op basis van uitgebreide onderzoeken en analyses naar moderne keukenontwerpen en optimale functionele prestaties. De keuken ziet er op het eerste oog heel minimalistisch uit, maar biedt ondertussen een uitgebreid scala aantrekkelijke details. Bent u op zoek naar een goede keuken die "voor het leven" is en nooit gaat vervelen, dan is de Snaidero Orange een goede keuze. Deze keuken is ontzettend flexibel, waardoor u de Snaidero Orange geheel kunt aanpassen aan uw woonruimte. 

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Kiest u ook voor de Snaidero Orange?

Ziet u zichzelf al heerlijke gerechten bereiden in uw Snaidero Orange keuken? Dan horen we dat graag van u! Eén van onze keukenadviseurs gaat graag met u om tafel om uw ideale keuken samen te stellen. U kunt het beste een afspraak maken, zodat we alle tijd voor u kunnen nemen om u van uitgebreid advies te voorzien. U kunt ook onze keukenbrochure aanvragen. Deze staat vol keukeninspiratie, die u kunt gebruiken bij het samenstellen van uw Snaidero Orange keuken. Kunnen we u helpen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek