Tieleman

Snaidero Lux

  
In een luxe keuken verwacht je geavanceerde technische oplossingen. Wat je echter niet wilt in een luxe, moderne keuken, zijn overbodige aspecten. Die zijn bij de Snaidero Lux dan ook niet aanwezig. Deze keuken is zoveel mogelijk vrij gehouden van overtolligheden, waardoor het eindresultaat een zeer strakke keuken is. Licht speelt bovendien een belangrijke rol in de Snaidero Lux keuken!

Zeer energiezuinige LED-verlichting

Deze keuken van Snaidero is voorzien van krachtige LED-verlichting met een laag energieverbruik. Het licht is aanwezig op alle plekken waar je ook graag licht wilt hebben. Wanneer je vlees of groenten staat te snijden, is er precies genoeg licht aanwezig. Ook in de kasten zit een passende lichtoplossing, zodat je altijd licht bij de hand hebt. De Snaidero Lux draait dan ook grotendeels om het juiste licht op de juiste plaats.

Subtiel aanwezige handgrepen

Kenmerkend voor de gehele keuken is dat alles zo subtiel mogelijk in het geheel verwerkt is. Dat geldt ook voor de grepen op de keukenkasten. In plaats van reguliere grepen is gekozen voor subtiele grepen die eigenlijk geen grepen zijn. Toch kun je de keukendeurtjes met het grootste gemak openen. De grepen zijn voorzien van een verchroomde afwerking en dat draagt bij aan de prachtige uitstraling van de Snaidero Lux.

Meer informatie over de Snaidero Lux

Je bent van harte welkom in de showroom van Tieleman Keukens, zodat we je uitgebreid kunnen informeren over alle mogelijkheden van de Snaidero Lux. Eén van onze adviseurs helpt je graag bij het samenstellen van je droomkeuken. Maak een afspraak, zodat we samen om tafel kunnen. Je kunt ook alvast onze keukenbrochure aanvragen, waarin je veel inspiratie vindt op keukengebied.