Tieleman

Snaidero Idea

  
In het keukenaanbod van Snaidero is de Snaidero Idea al veertig jaar een succes. Deze keuken heeft strakke en eenvoudige lijnen. Hierdoor is de keuken niet heel uitbundig, maar wel een aanwinst voor je woning. Door de jaren heen is de Snaidero Idea meermaals gerestyled, waardoor de keuken nog steeds een heel moderne uitstraling heeft. We vertellen je graag meer over deze keuken!

Over de Snaidero Idea

De ontwerper van de Snaidero Idea heeft goed nagedacht over het ontwerp van deze keuken. Zo is het openen van de deuren en lades zo ergonomisch mogelijk gemaakt. De voorrand van het aanracht is afgeschuind middels een speciale bladrand die over de greeplijst heen terugvalt. Buiten dat is de prachtige Snaidero Idea voorzien van talloze vernuftigheden die deze keuken een aanwinst voor elke woning maken.

De Snaidero Idea geheel op maat gemaakt

Wil je jouw droomkeuken zelf samenstellen, dan biedt Snaidero daar voldoende mogelijkheden voor. Zo kunnen deze keukens in zowel matlak als hoogglans worden afgewerkt. Bij hoogglans zijn veel mensen bang voor vingerafdrukken of vlekken op de lak, maar bij de hoge kwaliteit van de Snaidero Idea is hier in veel mindere mate sprake van. Ook qua opstellingen en kleuren zijn er tal van mogelijkheden om de keuken geheel naar wens te maken. 

Wil je meer weten over de Snaidero Idea?

Onze keukenadviseurs vertellen je graag meer over de Snaidero Idea. Samen met jou stellen we deze droomkeuken geheel naar wens samen, zodat deze aan al jouw woonwensen voldoet. Maak een afspraak via onze afsprakenplanner, zodat we je uitgebreid kunnen informeren en adviseren. Wil je eerst nog meer inspiratie opdoen voor jouw nieuwe keuken, vraag dan onze keukenbrochure aan.