Tieleman

Sch端ller Fino

  
De keuken is niet meer uitsluitend de ruimte waar eten gemaakt wordt, maar de plek waar je vele uren doorbrengt in goed gezelschap. Dan is een comfortabele keuken eigenlijk onmisbaar. Wanneer je op zoek bent naar een fantastische keuken, dan is de Schüller Fino een aanrader. Deze keuken is leverbaar in tal van opties, waardoor deze voor iedereen naar wens samen te stellen is.

Kleuraccenten van de Schüller Fino

Het eerste wat opvalt aan de Schüller Fino is dat er gebruik wordt gemaakt van opvallende kleuraccenten. In de basisuitvoering van deze keuken is dat geel, maar je kunt ook kiezen voor een andere accentkleur. Er zijn tal van kleuren beschikbaar, waaronder groen, blauw en rood. De Schüller Fino is dus geheel aan te passen aan jouw wensen. 

Handig: een verschuifbaar barblad!

Een handig element van de Schüller Fino is het verschuifbare barblad. Op deze manier kun je het werkblad verplaatsen naar daar waar het nodig is. Door extra werkruimte te creëren, kun je met meerdere mensen in de keuken werken op hetzelfde moment. Je kunt ook een barkruk plaatsen bij dit gedeelte en met iemand praten terwijl er gekookt wordt. Het uitschuifbare barblad is overigens leverbaar in diverse kleuren. 

Schüller Fino op maat gemaakt

Bij Tieleman Keukens zijn we dag in, dag uit bezig met het op maat maken van keukens. Regelmatig krijgen we klanten in onze showroom die benieuwd zijn naar de mogelijkheden van Schüller keukens. Onze adviseurs zijn dan ook goed op de hoogte van alle mogelijkheden van dit keukenmerk en helpen je met alle plezier bij het samenstellen van jouw droomkeuken. Vraag onze keukenbrochure aan voor meer inspiratie of maak een afspraak via onze afsprakenplanner.