Keuken uitgelicht; Schüller Fino Gloss - familiekeuken voor iedereen

Keuken uitgelicht; Schüller Fino Gloss - familiekeuken voor iedereen

Terug naar blogs

De keuken is het middelpunt van het gezinsleven. Hier komen wonen, koken, werken en spelen bij elkaar. Dan kan het wel eens wat chaotisch worden. Des te beter als dan een modern uiterlijk en grote functionaliteit voor een duidelijke lijn zorgen. 

Schuller Fino Gloss
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Details

De variabele Frame Rack-rekken tussen de bovenkast en het werkblad zorgen voor een luchtige lichtheid in deze lijn.

Een op hoogte ingebouwde vaatwasser, de sensorgestuurde plintverlichting en de elektronische C-Drive-openingsondersteuning, waarmee de bovenkast ook voor kleine huisgenoten gemakkelijk open en dicht kan, brengen voor het gezamenlijke welbevinden veel comfort in deze mooie ruimte.

Leef- en woonruimte

In het gezinsleven loopt het soms allemaal een beetje door elkaar. Daarom is het des te belangrijker dat in ieder geval voor wat betreft de inrichting alles harmonieus op elkaar is afgestemd. Dit model biedt alle mogelijkheden om de woon- en keukenmeubels als een geheel en met heel veel geweldige accessoires en verlichtingsextra’s vorm te geven.

En omdat de toegangsdeur naar de voorraadkamer als hoge kast ’gecamoufleerd’ is, lijkt het geheel nog opgeruimder.

Bekijk alle specificaties en details 

Schuller Fino Gloss
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Meer informatie

U bent van harte welkom in de showroom van Tieleman Keukens, zodat we u uitgebreid kunnen informeren over alle mogelijkheden van de Schüller Fino Gloss. Eén van onze adviseurs helpt u graag bij het samenstellen van uw droomkeuken. Maak een afspraak, zodat we samen om de tafel kunnen. U kunt ook alvast onze keukenbrochure aanvragen, waarin u veel inspiratie vindt op keukengebied. Of maak een stijlboek met daarin uw wensen en inspiratie. 

Maak een persoonlijk stijlboek

Schuller Fino Gloss
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek