Recirculatiekap

Recirculatiekap

Bij het plaatsen van een nieuwe keuken, spelen veel zaken een belangrijke rol. Uiteraard gaat het om de materiaalkeuze, de keukenopstelling en de inrichting, maar ook keukenapparatuur speelt een rol. Het afzuigsysteem is daarbij erg belangrijk, want daarmee wordt de 'kooklucht' gefilterd. Een optie waar u qua afzuiging voor kunt kiezen, is de recirculatiekap.

Vraag het kosteloze keukenmagazine aan

Wanneer kiezen voor een recirculatiekap?

In de meest ideale situatie wordt gekozen voor een afzuigsysteem met afvoer naar buiten. Dat is echter niet altijd mogelijk of toegestaan. Op dat moment moet worden gekeken naar een andere optie. Een recirculatiekap is in zo'n geval een uitstekend alternatief. Dit is een afzuigkap met een actief filter. De kookdamp wordt aangezogen en de geuren worden geneutraliseerd. De schone lucht wordt vervolgens weer terug de keuken ingeblazen. Een recirculatiekap heeft een filter die regelmatig vernieuwd of uitgewassen moet worden. Het voordeel van deze afzuigkap is dat er geen afvoerkanaal nodig is.

Recirculatiekap
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Meer weten over recirculatiekappen?

Bij Tieleman Keukens weten we alles over recirculatiekappen. We vertellen er graag meer over tijdens een persoonlijk gesprek, waarin we ook direct de bestaande keukenwensen kunnen inventariseren. Op basis daarvan maakt onze adviseur een keukenontwerp, waarbij ook de recirculatiekap in het ontwerp geplaatst wordt. Zo komt de nieuwe keuken voor uw ogen tot leven!

Vraag onze keukenbrochure aan met trends en informatie voor uw eigen Tieleman-keuken of maak direct een afspraak met één van onze keukenadviseurs.