Tieleman

De Quooker Fusion

  

Voortaan staat er nog maar één kraan op het aanrecht. En wat voor één! Een kraan die alle andere overbodig maakt. Met de Quooker Fusion haal je koud, warm en kokend water uit dezelfde kraan. 

Vraag het gratis Tieleman Keukenmagazine aan

Wat is de Quooker Fusion?

De Quooker Fusion een mengkraan en kokend-water-kraan in één. Ontdek welke Quooker-kraan bij jou past. Wil je alleen kokend water kunnen tappen of ook koud en warm, koel bruisend en gefilterd water? Je kunt de Quooker Fusion ook combineren met de Quooker Cube.

Met alle voordelen van de vertrouwde Quooker. Energiezuinig, veilig, waterbesparend, ruimtebesparend en vooral tijdbesparend. Want de Quooker Fusion wisselt direct van koud naar kokend water en andersom. In een simpele handomdraai dient de Fusion elk gemak in het huishouden. De Quooker Fusion is er in twee modellen, met een rechte of een ronde uitloop.  

De voordelen van de Quooker Fusion   

 • Koud, warm en kokend water uit één kraan- Extra veilig door dubbel-druk-draai bedieningsknop 
  Ruimte op het aanrecht
  De nieuwste innovatie van Quooker
  Van de bedenkers van de kokend-water-kraan 
  Doorontwikkeling van de Quooker Nordic serie 
  Uw huidige kraan is gemakkelijk te vervangen door de Fusion


De Quooker Fusion bespaart energie

Wie meerdere keren per dag kokend water nodig heeft, verbruikt met een Quooker niet meer energie dan met een waterkoker. Om een gemiddeld huishouden op elk moment van de dag direct van kokend water te kunnen voorzien, houdt de Quooker 3 of 7 liter water op een temperatuur van 110°C. Dat gebeurt in een reservoir onder het aanrecht, dat vacuümgeïsoleerd is. Dat houdt in dat de lucht in het reservoir zo ijl wordt, dat de warmte nergens naartoe kan. Daardoor heeft een Quooker maar heel weinig energie (10 watt) nodig om het water in het reservoir boven het kookpunt te bewaren. Met een waterkoker breng je bijna altijd veel meer water aan de kook dan nodig is, terwijl je de hoeveelheden met een Quooker heel precies kunt afpassen.

 


Meer weten?

Ben je benieuwd naar de Quooker Fusion? Kom gerust eens langs bij Tieleman Keukens! Neem contact op of maak een afspraak. De adviseurs van Tieleman Keukens staan voor je klaar en geven je graag advies. 

Maak een afspraak