Quooker filtert en bruist met CUBE

Quooker filtert en bruist met CUBE

De CUBE zorgt ervoor dat de Quooker een nog geliefdere toevoeging aan uw keuken wordt. Uit deze kraan kon u al koud water, warm water en kokend heet water halen. Wat de CUBE extra brengt is dat het de mogelijkheid biedt om bruisend of gefilterd water uit de Quooker te halen. De Quooker is dus nu een kraan die alles kan!  

Stel uw vraag over de Quooker of de CUBE

Quooker CUBE
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Hoe krijgt u bruisend of gefilterd water uit de Quooker?

Bij Quooker is uw veiligheid heel belangrijk. Als u bruisend of gefilterd water uit uw Quooker wilt krijgen, dan is het niet mogelijk dat deze per ongeluk kokend water geeft. De fabrikant heeft namelijk nagedacht over de bediening van de kraan. De bediening voor de nieuwe opties gaat als volgt: 

 • Voor bruisend water: Druk en draai één keer. De lichtring die bij kokend water rood van kleur is, zal nu blauw van kleur zijn. Deze blauwe kleur van de lichtring geeft aan dat er bruisend water aankomt.  
 • Voor gefilterd water: Voor gefilterd water dient u de draaiknop langer vast te houden dan voor bruisend water. Draai na het langer vasthouden aan de draaiknop en voilà u heeft gefilterd water! 

Weggewerkt in uw keukenkast

De CUBE is verkrijgbaar en leverbaar met één van de Quooker-kokendwaterkranen en het -reservoir. De Quooker-kokendwaterkraan wordt in uw keuken verwerkt, terwijl de CUBE en het reservoir in uw keukenkast weggewerkt zullen worden. Deze doen dus geen afbreuk aan het aangezicht van uw keuken. 

Door de CUBE, waarin twee filters zitten die het water optimaal zuiveren, is het mogelijk om gefilterd water uit uw Quooker-kraan te krijgen. Het bruisende water komt van de CO2-cilinder die aan het reservoir bevestigd is. Die CO2-cilinder is goed voor 70 liter koud bruiswater.

Quooker CUBE
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Voordelen van een Quooker met CUBE

Een Quooker is gemakkelijk te bedienen, tijdsbesparend en een veilige manier om kokend water te zetten. De toevoeging van de CUBE aan de Quooker brengt daarbovenop nog eens vele voordelen met zich mee. U profiteert met de CUBE namelijk van de volgende voordelen: 

 • Gemak: In een handomdraai heeft u heerlijk gezuiverd of bruisend water. Hiermee kunt u de lekkerste home made limonades of cocktails maken. 
 • Milieubewuste keuze: Een Quooker CUBE is een milieubewuste keuze, omdat u al het water uit één zuinige kraan haalt. Hierdoor hoeft u nooit meer aparte plastic flessen gevuld met water te kopen. Zo helpt u mee in de strijd tegen teveel plastic afval en bent u milieubewust bezig. 
 • Kostenbesparing: Als u veel mineraalwater drinkt dan bent u met de Quooker en CUBE veel goedkoper uit. Een simpele rekensom toont dit aan: de kosten voor vier CO2-cilinders zijn € 70. Samen zijn ze goed voor 280 liter bruisend water. Dat is € 0,25 per liter. Het gefilterde water kost € 0,03 per liter. Die prijzen liggen beduidend lager dan in de supermarkt, waar een liter water al gauw tussen de € 0,50 tot € 0,99. Dan spaart u dus met de Quooker en CUBE aanzienlijk wat geld uit. 
 • Zuinig omspringen met energieverbruik: De CUBE verbruikt niet al te veel energie: 16W stand-by verlies (ongever € 0,07 per dag). Of u uw drinkwater nu koelt in een koelkast of met behulp van de CUBE, het energieverbruik dat nodig is voor het afkoelen voor het water vergt ongeveer evenveel energie. 

Tieleman Keukens heeft de Quooker met CUBE 

Wilt u uw nieuwe of huidige keuken met een Quooker verrijken? Dat kan bij Tieleman Keukens. Kom langs en laat u in onze showroom verrassen! Uiteraard hebben we de Quooker met nieuwste innovatie; de CUBE. Maak een afspraak of bel naar 0187 - 602 555 voor meer informatie. Wij zijn u graag van dienst, want het kopen van een keuken moet een feest zijn!

Quooker CUBE
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek