Opiness Best Beoordeeld 2021 | keukenaanbieders

Opiness Best Beoordeeld 2021 | keukenaanbieders

Tieleman Keukens wint titel ‘Best Beoordeeld 2021’ in de rubriek keukenaanbieders (Opiness.nl). Ook in 2021 staat Tieleman Keukens weer bovenaan in de rubriek ‘keukenaanbieders’. Het voltallige Tieleman-team is hier erg trots op, dankbaar voor en zeer blij mee.

Bekijk de Opiness-reviews

Best Beoordeeld 2021

In 2021 wordt Tieleman Keukens als beste beoordeeld in de rubriek keukenaanbieders op de website van Opiness.nl. Op Opiness.nl zijn de best beoordeelde bedrijven per categorie op een rij gezet. Tieleman Keukens mag officieel een jaar lang de titel ‘Best Beoordeeld 2021’ voeren.

"Klanten waarderen de Tieleman service en kwaliteit! Ruim 2.300 klanten beoordelen Tieleman met een gemiddelde van een 9.0. Hier zijn wij oprecht dankbaar voor en trots op! Dagelijks werken alle medewerkers van het hechte familiebedrijf Tieleman Keukens enorm hard om klanten tevreden te stellen. Tieleman gaat niet voor niets voor 100% klanttevredenheid! De onderdelen waarop beoordeeld zijn prijs-kwaliteits verhouding, assortiment, personeel, prijsniveau, aanbiedingen en service."

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek