Novy kookplaat met afzuiging

Novy kookplaat met afzuiging

Bent u op zoek naar een Novy kookplaat met afzuiging? Novy heeft verschillende werkbladafzuigingssystemen in het assortiment waardoor er volop keus is! Met afzuiging geintegreerd in het werkblad slaat u direct twee vliegen in één klap! Wij lopen de verschillende Novy kookplaten langs. 

Novy

Afzuiging in het werkblad zorgt grenzeloze vrijheid bij het inrichten van uw keuken. Welke keukenopstelling u ook kiest de mogelijkheden van werkbladafzuiging zijn eindeloos. Met haar ruim 110 jaar ervaring kunnen we wel stellen dat Novy de specialist is op het gebied van hoogstaande afzuigkappen en kookplaten. En met verschillende soorten inductieplaten, werkbladafzuigingsystemen en afzuigkappen biedt het assortiment van Novy voor ieder wat wils. 

Waarom werkbladafzuiging?

Tegenwoording wordt voor veel nieuwe keukens een kookplaat met werkbladafzuiging gekozen. De meeste mensen vinden het in de eerste plaats een bijzonder stijlvolle en discrete oplossing. En doordat Novy verschillende varianten van werkbladafzuiging aanbiedt kun je ook nog eens spelen met de mogelijkheden! Zo is het mogelijk om de afzuiging aan de achterkant van de kookplaat te verwerken maar het ook ook middenin de kookplaat. 

De tweede reden waarom er tegenwoordig veel gekozen wordt voor een kookplaat met afzuiging is de ruimte die het oplevert. Een kookplaat met een, laten we zeggen, traditionele afzuigkap oogt minder ruimtelijk in vergelijking met een kookplaat waar de afzuiging geïntegreerd is. 

Novy Easy

De eerste Novy kookplaat met afzuiging die we de revue willen laten passeren is de Easy. En de naam zegt het eigenlijk al; deze kookplaat maakt koken gemakkelijk. Deze kookplaat beschikt over een geïntegreerde afzuigkap in het midden van de kookplaat. De afzuiging wordt afgedekt door een elegant rooster. Verder is deze kookplaat voorzien van in totaal vier kookzones die om te vormen zijn tot twee ultrakrachtige flexzones. Bij de Novy Easy is zowel recirculatie al afvoer naar buiten mogelijk. Hierdoor past deze Novy kookplaat met afzuiging in iedere keuken. En oh ja, deze Novy kookplaat is easy in onderhoud! 

Maak kennis met de Novy Easy

De Novy Easy kookplaat met afzuiging
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Novy UP

De tweede kookplaat die we hier willen bespreken is de Novy UP. Net zoals bij de Easy is ook bij de UP het afzuigmechanisme centraal verwerkt in de kookplaat. De Novy Up kookplaat beschikt over een afzuigtoren waardoor kookdampen direct worden afgezogen waar deze ontstaan. De afzuigtoren is in hoogte verstelbaar en is multitoepasbaar. Ten aanzien van de afvoer kan gekozen worden voor recirculatie of afvoer naar buiten. En qua bouw is zowel op- als vlakbouw mogelijk! 

Novy UP kookplaat met afzuiging
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Maak kennis met de Novy Up

Novy Panorama

'Functionaliteit en stijl worden gecombineerd in dit werkbladafzuigsysteem'. Dit is de omschrijving van de Novy Panorama zoals het merk deze variant zelf op haar website beschrijft. En zeg nou zelf, daar kunnen we het eigenlijk alleen maar roerend mee eens zijn. De Novy Panorama is dus een kookplaat én afzuigsysteem in een waarbij zolwe op- als vlakbouw mogelijk is. Hét kenmerk van de panorama is dat de ventilatietoren aan de achterkant van de kookplaat gepositioneerd is. Het grootste voordeel hiervan is dat de kookdampen direct verdwijnen waardoor uw huis lekker fris blijft ruiken, zelfs u in die hoge soeppan een overheerlijke tomatensoep aan het bereiden bent. 

Uiteraard is de ventilatietoren inschuifbaar zodat deze onzichtbaar is als u klaar bent met koken. 

Maak kennis met de Novy Panorama

Novy Panorama kookplaat met afzuiging
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Novy One

Geheel in willekeurige volgorde willen we de Novy One als laatste in deze set bespreken. Binnen het zogenaamde gamma van de Novy One hebben we de Power en de Pro, die beide kookplaat met afzuiging in een zijn. De One beschikt, net als de UP over een afzuigtoren die midden in de kookplaat verwerkt is. Op deze manier is de afzuigunit dichter bij de bron en op dezelfde hoogte als de pannen. Verder is de One uitgerust met een HX-rooster dat uit talloze kleine zeshoekige gaatjes bestaat waardoor het bijdraagt aan een goede doorstroming van de gefilterde lucht. 

Maak kennis met de Novy One

Meer weten over Novy kookplaten? 

Wilt u meer weten over een Novy kookplaat met afzuiging? Of wilt u de Novy kookplaten zelf eens komen ervaren? Dat is natuurlijk mogelijk! U kunt een afspraak maken met een van onze kookplaatadviseurs.