Noviteiten van next125

Noviteiten van next125

De 22ste editie van EuroCucina 2018 in Milaan onthulde de technologie van de keukens van de toekomst. Met name wat het luxe keukenmerk Schüller bracht is high-end te noemen. In het model NX 870 uit de next125 serie zijn alle trends en nieuwste product-innovaties verwerkt.  

Noviteiten Next125
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Kosteloos keukenmagazine aanvragen

Keukens uitgevoerd in onyx zwart vormen een topcombinatie met hout

Zwart voert dit jaar als trendkleur de boventoon. Nieuwe next125-keukens zijn bijna compleet in onyx zwart. Keukenbladen, achterwanden, fronten, werkbladen en de keukenkasten zijn in het zwart. Een sterk contrast wordt er gemaakt met hout, hoe robuuster dit hout is hoe mooier het eindresultaat is. Voor de NX 870 is een nieuw soort hout gebruikt, genaamd larix-hout. Alle zwarte delen zijn van fraai Fenix materiaal. De structuur van dit materiaal is glad en daardoor krijgt de keuken een geraffineerde stoere en luxueuze uitstraling.

Marmer en keramiek in de next125 keukens

Naast Fenix en larix-hout waren op EuroCucina keukens van next125 te zien met keramiek en marmer. Dit speelt in op de populariteit van deze twee materialen. Het kookeiland is in deze keukens volkomen van keramiek gemaakt. Speciaal voor deze vernieuwing brengt next125 meteen drie nieuwe marmerlooks op de markt, namelijk: marmer griggio, marmer bianco en marmer nero.

Next125
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Zwevend kookeiland bij de Schüller keukens

Door de plinten van een kookeiland slechts vijf centimeter dik te maken, lijkt het of het kookeiland zweeft. Dit geeft een zeer moderne uitstraling aan de gehele keuken. 

Praktische keukennoviteiten van next125

Aan het gebruiksgemak is ook op slimme wijze gedacht in de NX 870 keuken van next125. Tieleman Keukens zet de drie praktische gemakken van deze high-end keuken even voor u op een rij:

 • Tip-on systeem: De keukenkasten kunnen met een tip-on geopend worden. De keukens zijn greeploos en reageren feilloos op elke aanraking.
 • Flex Boxen: In de keukenlades en keukenkasten kunnen de vernieuwde Flex Boxen voor veel orde en gemak zorgen. De Flex Boxen bevatten een vlies dat zacht aanvoelt bij het pakken van bestek. Dit vlies beschermt het bestek, keukengerei of uw porselein ook en zorgt voor geluidsisolatie. De Flex Boxen zijn er in verschillende indelingen, hebben extra inlegmatten en kunnen in de vaatwasser.
 • Paneeltuinen: Groen in de keuken in de vorm van planten is een trendy verwijzing naar duurzaamheid. Naast die link is het ook erg praktisch, want de kruiden om mee te koken zijn zo altijd voorhanden. De oplossing die door next125 bedacht is, is wel heel revolutionair en fraai, omdat ze paneeltuinen in de achterwand van een keuken ontworpen hebben. De planten krijgen hun benodigde zonuren via gloeilampen die werken op een schakelklok. De paneeltuinen zijn onyx zwart en gemaakt voor het innovatieve next125 Cube wandsysteem.

Next125
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Klasse van de next125 keuken fuseert met de totale woning

Bij next125 houden ze het niet alleen bij keukens, want de designers hebben de meest geavanceerde interieuroplossingen bedacht die volkomen identiek zijn aan de klasse van hun keukens. Dankzij kookeilanden en de populariteit van open keukens vervagen de grenzen tussen woonkamers en keukens. Het zijn geen twee aparte ruimtes meer en daarom ontwikkelen ze bij next125 nu ook meubels. De mooiste interieur must-haves op een rij:

 • Next125 sideboard kasten: Deze greeploze multi-functionele kasten maken mooi de transitie van keuken naar woonkamer of eetkamer. De stijl van de keukens is in deze kasten namelijk precies doorgevoerd.
 • Next125 Frame Rack: In onyx zwart zijn er nieuwe fraaie open kasten verkrijgbaar, waarin al uw boeken en accessoires prima uitkomen en waardoor ze gelijk netjes opgeborgen zijn.
 • Next125 designlampen: Voor zowel de keuken als uw woonkamer is verlichting erg belangrijk voor de toon en sfeer. De Next125 designlampen geven uw woonruimtes absoluut allure en klasse.
 • Next125 all-in-one bijkeukenkast: Zelfs met bijkeukens zijn de ontwerpers van next125 aan de slag gegaan. Hieruit is een hoge kast ontstaan die een unieke opbergmogelijkheid voor schoenen biedt. Aan de binnenkant van de deur kunnen namelijk schoenen opgehangen worden.
Next125
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek

Bent u gecharmeerd geraakt van next125 en ziet u uzelf al aan een NX 870 zitten? 
Bij Tieleman Keukens informeren en adviseren we u graag over deze keukens. We nemen u daarvoor mee onze showroom in en bieden u een lunch aan in onze lunchroom. 

Maak een afspraak