LED-verlichting in de keuken: dé trend van nu!

LED-verlichting in de keuken: dé trend van nu!

Steeds vaker wordt LED-verlichting ingebouwd in en onder keukenkasten, achter plinten en in het werkblad. Dit is vooral mooi in moderne, hoogglans keukens. Natuurlijk is LED-verlichting een hele nuttige keuze, maar het geeft uw keuken ook een luxe en frisse uitstraling.

LED-verlichting: duurzaam en sfeervol

LED-verlichting is duurzamer dan normale verlichting. Zo is het rendement hoger dan dat van een moderne spaarlamp of een ouderwetse gloeilamp. Ook kan LED-verlichting overal toegepast worden. Wanneer het daglicht 's nachts wordt gedimd, komt een LED-verlichtte keuken tot leven. Zorg dat fronten van de keuken een klein beetje verlicht worden. Hierdoor vormt de keuken 's avonds een prettige gast in uw totale interieur.

De voordelen: LED-verlichting in de keuken... 

...is energiezuinig.
...gaat langer mee. 
...zijn robuust en stevig.
...zijn er ook in warmwit (voor extra sfeer).
...geeft direct vol licht.
...kunt u op afstand bedienen.
...zijn er in diverse soorten en maten.
...wordt niet warm.  

LED-verlichting in de keuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Inspiratie voor LED-verlichting

LED-verlichting in de keuken kan enorm functioneel zijn. Bijvoorbeeld wanneer u ze aan de onderkant van de keukenkastjes wegwerkt. Zo verlichten de spotjes het werkblad, waardoor het koken stukken eenvoudiger wordt. Zeker wanneer er weinig lichtinval in uw keuken is. En eerlijk is eerlijk: tijdens het koken is het nu eenmaal belangrijk om te zien wat u doet. U kunt natuurlijk ook kiezen voor LED strips, bijvoorbeeld op de keukenplinten of onder de keukenkastjes. Zuinige LED-verlichting in de keuken is al met al een sfeervolle, maar ook functionele keuze. 

Voorbeelden van LED-verlichting in de keuken

Misschien heeft u wel eens LED-verlichting in de keuken van vrienden of familie gezien. Toch kunt u lang niet op de hoogte zijn van alle mogelijkheden, want deze vorm van verlichting komt in allerlei vormen voor. Benieuwd naar de opties voor uw keuken? Kom naar de showroom, vraag ons kosteloze magazine aan of bekijk de showroomkeukens op de website van Tieleman Keukens! Wij helpen graag. 

LED-verlichting
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek