Tieleman

LED-verlichting in de keuken: trend van nu

  
Steeds vaker wordt LED-verlichting ingebouwd in en onder keukenkasten, achter plinten en in het werkblad. Dit is vooral mooi in moderne, hoogglans keukens. Natuurlijk is LED-verlichting een hele nuttige keuze, maar het geeft je keuken ook een luxe en frisse uitstraling.

LED-verlichting: duurzaam en sfeervol

LED-verlichting is duurzamer dan normale verlichting. Zo is het rendement hoger dan dat van een moderne spaarlamp of een ouderwetse gloeilamp. Ook kan LED-verlichting overal toegepast worden. Wanneer het daglicht 's nachts wordt gedimd, komt een LED-verlichtte keuken tot leven. Zorg dat fronten van de keuken een klein beetje verlicht worden. Hierdoor vormt de keuken 's avonds een prettige gast in uw totale interieur.

De voordelen: LED-verlichting in de keuken... 

...is energiezuinig.
...gaat langer mee. 
...zijn robuust en stevig.
...zijn er ook in warmwit (voor extra sfeer).
...geeft direct vol licht.
...kun je op afstand bedienen.
...zijn er in diverse soorten en maten.
...wordt niet warm.  

LED-verlichting in de keuken

 

Inspiratie voor LED-verlichting

LED-verlichting in de keuken kan enorm functioneel zijn. Bijvoorbeeld wanneer je ze aan de onderkant van de keukenkastjes wegwerkt. Zo verlichten de spotjes het werkblad, waardoor het koken stukken eenvoudiger wordt. Zeker wanneer er weinig lichtinval in jouw keuken is. En eerlijk is eerlijk: tijdens het koken is het nu eenmaal belangrijk om te zien wat je doet. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor LED strips, bijvoorbeeld op de keukenplinten of onder de keukenkastjes. Zuinige LED-verlichting in de keuken is al met al een sfeervolle, maar ook functionele keuze. ´╗┐

Voorbeelden van LED-verlichting in de keuken

Misschien heb je wel eens LED-verlichting in de keuken van vrienden of familie gezien. Toch kun je lang niet op de hoogte zijn van alle mogelijkheden, want deze vorm van verlichting komt in allerlei vormen voor. Benieuwd naar de opties voor jouw keuken? Kom naar de showroom, bestel het keukenbrochurepakket of bekijk de showroomkeukens op de website van Tieleman Keukens! Wij helpen graag. 

Led-verlichting in de keuken