Tieleman

Lapitec werkbladen

  
Hoe mooi zou het zijn wanneer je in de keuken het ultieme keukenblad zou hebben? Een keukenblad dat hitte-, slijt- en slagvast is en bovendien vlekvrij en onderhoudsarm is. Deze keukendroom wordt nu werkelijkheid als je kiest voor één van de Lapitec werkbladen. Want alleen het beste is goed genoeg.

Vraag het Tieleman Keukens keukenmagazine aan 

Wat is een Lapitec aanrechtblad?

Lapitec is een werkbladmateriaal met een elegante en exclusieve uitstraling. Het is van 100% porselein-keramiek gemaakt en wordt geperst onder hoge druk. De platen zijn dusdanig groot dat het keukenblad geen naden heeft. De uitstraling ervan is exclusief doordat er tal van kleuren en afwerkingen mogelijk zijn. Daarbij komt nog eens dat een Lapitec werkblad heel milieuvriendelijk is.

De unieke eigenschappen van Lapitec zijn:

  • -  Zeer hittebestendig en slag- en slijtvast
  • -  Bacterie- en schimmelwerend
  • -  Bestand tegen zuren 
  • -  Verkleurt niet, behoudt natuurlijke uitstraling
  • -  Vlekvrij en makkelijk te reinigen

Lapitec aanrechtblad

Lapitec aanrechtblad hittebestendig

Lapitec aanrechtblad eenvoudig te reinigen

Met Lapitec kiest u voor duurzaam

Het zal u niet verbazen dat Lapitec ook 100% recyclebaar is. Lapitec werkbladen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes. Ook de rand kan opgedikt worden. U kunt kiezen uit diverse natuurlijke kleuren en oppervlakafwerkingen: redenen genoeg om te kiezen voor een Lapitec aanrechtblad. 

Kies ook voor een Lapitec werkblad

Bij Tieleman Keukens hebben we al veel keukens samen mogen stellen waarbij gekozen is voor een Lapitec keukenblad. Overweeg je ook om een werkblad van dit materiaal in de keuken te gebruiken, kom dan gerust eens langs in onze showroom. Met alle plezier vertellen we je meer over Lapitec aanrechtbladen en de toepassingsmogelijkheden er van binnen jouw keuken. Vul de afsprakenplanner in.

Contact