Tieleman

De beste keukenwinkel van Nederland

  

Op zoek naar de beste keukenwinkel van Nederland? Tieleman Keukens: ruim 55 jaar ervaring en verschillende prijzen gewonnen. Daarnaast staat Tieleman Keukens bekend om de service, het prachtige assortiment keukens en de vele extra's zoals een lunchroom, playground voor de kinderen, Living Wall en Virtual Reality mogelijjkheden. Ontdek onze keukenwinkel!´╗┐ 

Vraag het gratis Tieleman Keukenmagazine aanBinnenkijken? Klik hier om de mooiste keukenshowroom van Nederland virtueel te bezoeken.

Tieleman Keukens: Beste keukenwinkel

Tieleman Keukens biedt niet alleen goede prijs/kwaliteit, maar ook perfecte service. Dankzij deze service sleepte Tieleman Keukens veel prijzen in de wacht, zoals een warme douche, 'Beste Zelfstandige Winkel van 2011' (ING Publieksprijs) en 'Beste Keukenspecialist van Nederland van 2003, 2004 en 2009' (ING Publieksprijs). Op Opiness.nl heeft Tieleman Keukens een 9,0 voor de uitmuntende service.

Prijzen Tieleman Keukens

Tieleman Keukens: niet zomaar een keukenwinkel

Tieleman Keukens is niet zomaar een standaard keukenwinkel. Onze keukenwinkel biedt genoeg plezier voor het hele gezin. Er zijn meer dan 70 keukens te zien in onze showroom, maar daarnaast heeft Tieleman Keukens een speelhoek voor de kleintjes, een eigen gameroom, bioscoop en lunchroom. Onze eyecatcher is een levensgroot scherm, de Living Wall, waarop u het ontwerp van uw nieuwe levensgroot kunt zien. Daarnaast kunt u uw toekomstige keuken instappen met Virtual Reality. Laat u verrassen in onze showroom!

Living Wall Tieleman Keukens

Werelds In-Side, onze lunchroom

Werelds In-Side, onze lunchroom, is een heerlijke plek om de indrukken van de dag nog eens door te nemen onder het genot van een hapje en een drankje. Wij serveren heerlijke koffie, maar u kunt bij ons ook genieten van een uitgebreide lunch.

Lunchroom Werelds In-Side Tieleman Keukens

Tieleman Keukens: goed bereikbaar

U bent van harte welkom in de mooiste keukenwinkel van Nederland op Goeree-Overflakkee. Op slechts 30 autominuten van Rotterdam bent u bij ons. Laat u verrassen door ons veelzijdige aanbod, de fantastische service en uitstekende voorzieningen. Het kopen van een keuken moet een feest zijn! 

Om er zeker van te zijn dat wij alle tijd voor u hebben, raden wij u aan om vooraf een afspraak te maken. 

Maak een afspraak