Tieleman

De beste keukenzaak van Zierikzee e.o.

  

Woont u in de Zeeuwse stad Zierikzee en bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Tieleman Keukens nodigt u uit! Kom naar de mooiste keukenshowroom van Nederland.´╗┐ Laat u verrassen door de veelzijdige keus aan kwaliteitskeukens en de gastvrijheid. 

Vraag het gratis Tieleman Keukenmagazine aan

Welkom bij Tieleman Keukens vanuit Zierikzee

Tieleman Keukens is gevestigd op Goeree-Overflakkee. Aangezien u in Zierikzee woont, bedraagt de reistijd slechts 20 minuten. Parkeer uw auto op onze grote parkeerplaats en geniet van al het moois dat Tieleman Keukens te bieden heeft. Het kopen van een keuken moet een feest zijn, en dat ís het ook!

Keuken showroom Zierikzee

Tieleman Keuken showroom

Zo heeft Tieleman Keukens een prachtige showroom met tientallen nieuwe keukens van topmerken als Keller Keukens, Schüller, Eggersmann en Snaidero. We bieden keukens aan van de beste designmerken. Laat u informeren door onze keukenadviseurs. 

Tieleman Keukens denkt aan de kinderen en daarom is er een bioscoop, een gameroom met PlayStations én een speelhoek. Zo kunt u rustig door onze showroom lopen en u uitgebreid laten adviseren, terwijl de kinderen zich uren kunnen vermaken in de speelhoek. 

Speelhoek Tieleman Keukens

Bioscoop Tieleman Keukens

Lunchroom Werelds In-Side

Werelds In-Side is onze eigen lunchroom, gevestigd in onze showroom. Hier kunt u genieten van allerlei culinaire hapjes of voor gewoon een kopje koffie. In onze lunchroom kunt u in alle rust de indrukken van de dag nog eens doornemen, onder het genot van een hapje en een drankje. U bent van harte welkom in onze lunchroom. 

Lunchroom Werelds In-Side Tieleman Keukens

Welkom bij Tieleman Keukens

Wilt u direct een afspraak met een keukenadviseur? Dat kan! Vul de online afspraakplanner in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Het is mogelijk om een gesprek te plannen in Zierikzee, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom. Vanuit Zierikzee bent u in korte tijd bij Tieleman Keukens.