Tieleman

De beste keukenzaak van Zierikzee e.o.

  

Woont u in de Zeeuwse stad Zierikzee en bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Tieleman Keukens nodigt u uit! Kom naar de mooiste keukenshowroom van Nederland.

 Tieleman Keukens is gevestigd op Goeree-Overflakkee. Aangezien u in Zierikzee woont, bedraagt de reistijd slechts 20 minuten. Parkeer uw auto op onze grote parkeerplaats en geniet van al het moois dat Tieleman Keukens te bieden heeft. Het kopen van een keuken moet een feest zijn, en dat ís het ook!

Zo heeft Tieleman Keukens een prachtige showroom met tientallen nieuwe keukens van topmerken als Keller Keukens, Schüller, Eggersmann en Snaidero. Daarnaast is er een lunchroom gevestigd in het pand, waardoor u tussendoor heerlijk kunt lunchen. Tieleman Keukens denkt aan de kinderen en daarom is er een bioscoop, een gameroom met PlayStations én een speelhoek.

Wilt u direct een afspraak met een keukenadviseur? Dat kan! Vul de online afspraakplanner in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Het is mogelijk om een gesprek te plannen in Zierikzee, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom.

Wilt u alvast de sfeer van Tieleman proeven? Bestel kosteloos het brochurepakket.