Keukens Westvoorne

Keukens Westvoorne

Vernieuwt u binnenkort uw huidige keuken of bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Dichtbij Westvoorne kunt u dan zeker slagen, want Tieleman Keukens zit bij u in de buurt. Ontdek dit familiebedrijf!

Maak een afspraak

De route voor u uitgestippeld

Tieleman Keukens, ons familiebedrijf, is ook in Zuid-Holland gevestigd, namelijk in Middelharnis op het eiland Goeree-Overflakkee. Dit heeft als groot voordeel dat u al binnen het half uur, de reistijd is exact 28 minuten, bij ons voor de showroom staat. Vanuit Westvoorne is het slechts 30 km naar onze keukenshowroom.

 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Oriëntatie via ons Tieleman-keukenmagazine

Vraag ons kosteloze keukenmagazine aan en geniet alvast van 100 pagina’s vol unieke keukeninspiratie. Bepaal aan de hand hiervan uw keukenstijl en kom erachter wat de nieuwste opties en technieken zijn voor in de keuken. Het magazine is kosteloos en heeft u binnen 72 uur in huis.

Vraag kosteloos het Tieleman keukenmagazine aan

Plan uw bezoek aan onze showroom

Om in het echt zelf al onze showmodelkeukens te komen bewonderen kunt u een bezoek plannen aan Tieleman Keukens. Ruim 70 staan er klaar om door u bekeken te worden. Ze vormen de inspiratie en zijn een totaalplaatje. Om details en opties voor in keukens te bekijken, heeft onze showroom een aparte Waterstraat, een Miele Center en zijn er monsterruimtes. Daarnaast kunt u al zien hoe de keuken die u op het oog heeft in uw eigen woning in Westvoorne zal staan, omdat we over een livingwall en VR beschikken. Om er zeker van te zijn dat u het maximale uit uw bezoek haalt raden wij u aan om uw bezoekt te combineren met een afspraak maken met onze keukenadviseurs. Ze beantwoorden direct al uw vragen en kennen het assortiment het beste. Zo komt u het snelste tot een droomkeuken voor in uw woning in Westvoorne. 

Warm Welkom Tieleman Keukens
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Kranenstraat Tieleman Keukens
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Een keuken kiezen

In deze fase maakt u de keuze; welke keuken uit ons assortiment gaat het worden? Ook wordt in deze stap vastgesteld met welke opties en keukenapparatuur uw nieuwe keuken geleverd wordt. Nadat u uw keuze heeft gemaakt spreken we samen ook een afleverdatum af. Zo hoeft u nooit lang te wachten op uw nieuwe keuken en kunt u binnenkort al koken in uw nieuwe keuken.

Laat uw nieuwe keuken in Westvoorne bezorgen

Dankzij onze eigen servicedienst leveren we onze keukens zelf bij uw woning in Westvoorne af. Uw keuken wordt vervolgens door onze eigen montagedienst in uw woning geplaatst. Met Tieleman Keukens bent u dus van A tot Z volledig ontzorgd.

Showroom Tieleman Keukens
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Tieleman Keukens, een dagje uit

Een dagje Tieleman Keukens betekent een dagje uit. De kinderen kunnen zich uren vermaken in de speelhoek, met de PlayStations of in de bioscoop. Heeft u trek gekregen of zin in een kopje koffie? U bent van harte welkom in onze inpandige lunchroom, Werelds In-Side. Hier kunt u rustig, onder het genot van een kopje koffie of een uitgebreide lunch alle indrukken van de dag nog eens doornemen.

Speelhoek Tieleman Keukens
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Lunchroom Werelds In-Side
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Laat uw huidige keuken renoveren

Bij Tieleman Keukens kunt u ook terecht voor het renoveren van uw huidige keuken. Onze eigen montagedienst en opgeleide vakmensen kunnen uw hele keuken restylen en aanpassen aan uw huidige wensen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten over een Tieleman keuken?

Wilt u meer weten over een keuken van Tieleman Keukens? Onze keukenspecialisten staan voor u klaar om u te adviseren over een keuken die perfect bij u past. Om er zeker van te zijn dat wij alle tijd voor u hebben raden wij u aan om vooraf een afspraak te maken.

Maak een afspraak