Keukens Vierpolders

Keukens Vierpolders

Vanuit Vierpolders bent u er zo. Waar? In de beste keukenzaak van Nederland natuurlijk. Familiebedrijf Tieleman Keukens is de beste optie als u op zoek bent naar een nieuwe keuken. Bovendien maken we van het uitzoeken van een nieuwe keuken een feest. Daarbij houden we rekening met jong en oud. Iedereen moet zich thuisvoelen in onze showroom en zeker iedereen is welkom!

Vraag kosteloos het Tieleman Keukenmagazine aan

Hoe ver is het rijden?

De afstand van Vierpolders naar Middelharnis valt reuze mee. U bent slechts 29 minuten onderweg. Om binnen een halfuur bij ons voor de deur te staan kunt u het beste de N57 pakken en vervolgens N215. Uw route ziet er dan als volgt uit:

 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Wat valt er te verwachten?

Bij een bezoek aan Tieleman Keukens kijkt u uw ogen uit, want ruim 70 keukenmodellen staan in onze showroom opgesteld. Die keukens representeren verschillende keukenstijlen en deze keukens vallen in verschillende prijsklasses. Daarnaast kunt u zich verheugen op het feit dat u alles wat u aanspreekt kunt combineren tot een unieke keuken. Bij Tieleman Keukens is het mogelijk om uw keuken naar eigen wens samen te stellen. Als u al een droomkeuken in gedachte heeft dan kunt u deze keuken ook vooraf thuis online al ontwerpen. Om dit ontwerp nog aan te vullen en de details ervan in te vullen kunt u in de monsterruimtes, de Waterstraat (alle mogelijke keukenkranen) inspiratie opdoen over de talloze opties die er mogelijk zijn in keukens.

Kranenstraat Tieleman Keukens
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Dagje uit naar Tieleman Keukens

Voor uw kinderen zijn er playstations, een speelhoek en is er een bioscoop. Niemand hoeft zich dus te vervelen en u kunt zich zo in alle rust orienteren op de nieuwe keuken. Verder kunt u in de lunchroom Werelds In-Side genieten van een heerlijke lunch of diner. Gelijk kunt u daardoor zien en proeven wat de mogelijkheden met een Tieleman keuken zijn.

Bioscoop Tieleman Keukens
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Lunchroom Werelds In-Side
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
De knoop doorhakken

Het kiezen van een keuken is niet zo eenvoudig, want er zijn talloze opties. Onze keukenspecialisten kunnen al uw vragen beantwoorden en ze kunnen u voorzien van deskundig advies tijdens uw bezoek aan onze showroom. Vervolgens beschikt Tieleman Keukens ook nog eens over de modernste techniek, die het kiezen van een nieuwe keuken vergemakkelijkt. Bij Tieleman Keukens is er een livingwall en wordt VR ingezet om te visualiseren hoe een uitgezochte keuken in uw woning in Vierpolders zou staan.

LivingWall Tieleman Keukens
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
VR Tieleman Keukens
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Keukens in elke stijl

Bij Tieleman Keukens vindt u keukens in elke stijl. Of u een landelijke keuken zoekt, een klassieke of juiste een moderne keuken. Bij Tieleman Keukens vindt u het allemaal. Ook vindt u bij ons keukens van topmerken als Keller, Snaidero en Eggersmann.

Snaidero Fun
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Keller Black Marble
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Bezorgopties en service

We beschikken bij Tieleman Keukens over een eigen bezorgdienst, die keukens door heel Nederland en daarbuiten aflevert. Ook beschikken we over een eigen montagedienst. Bij het afleveren en de montage in uw woning in Vierpolders van een nieuwe keuken kunt u dus op onze service rekenen. Eveneens stopt deze service niet na de installatie van de nieuwe keuken in uw woning. Onze eigen servicedienst staat altijd voor u klaar, dus mocht er onderhoud nodig zijn of als u vragen heeft over de nieuwe keuken dan kunt u altijd op ons rekenen.

Uw huidige keuken in uw woning in Vierpolders renoveren

Het is bij ons ook mogelijk om uw huidige keuken in uw woning in Vierpolders te laten renoveren. We vernieuwen de onderdelen die u aangeeft dan volledig en uw keuken kan er daarna weer jaren tegenaan. Tevens is het bij ons mogelijk om aanvullende keukenapparatuur door ons te laten in uw huidige keuken in te laten bouwen. Om te onderzoeken of renoveren voor u voordelig is, adviseren wij u graag.

Welkom bij Tieleman Keukens

De koffie staat altijd voor u klaar, een warm welkom dus! Wel kan het zo zijn dat onze keukenspecialisten op het moment dat u binnenstapt bezig zijn met andere bezoekers. Om er zeker van te zijn dat er voor u direct een keukenspecialist klaarstaat bij aankomst in de showroom adviseren we u om een afspraak te maken via onze handige afsprakenplanner. 

Maak hier uw afspraak