Keukens Nieuwenhoorn

Keukens Nieuwenhoorn

Woont u in het dorp of de wijk Nieuwenhoorn? Zo ja, dan hoeft u dan niet ver te zoeken naar een keukenspeciaalzaak. Tieleman Keukens bevindt zich namelijk bij u in de buurt en is een familiebedrijf dat zich al 60 jaar toelegt op de verkoop van kwalitatief hoogwaardige keukens.

Vraag kosteloos het Tieleman Keukenmagazine aan

Waar stelt u uw navigatie op in?

Vanuit Nieuwenhoorn gezien gaat u niet richting het noorden van Nederland, maar koerst u juist zuidelijker. Tieleman Keukens bevindt zich namelijk op het Zuid-Hollandse Goeree-Overflakkee. Heel specifiek is ons adres de Korendreef 156, 3241 AS Middelharnis. Met deze gegevens in uw navigatiesysteem bent u binnen 26 minuten bij onze showroom.

Keukenshowroom Tieleman Keukens Goeree-Overflakkee
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Kaart Nieuwenhoorn naar Tieleman Keukens
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Wat valt er in onze showroom te zien en te beleven?

Een dagje Tieleman Keukens is een beleving, want keukens zijn een feest om naar te kijken. We hebben daarom ruim 70 showmodellen voor u klaarstaan. De verschillende keukenstijlen en opties kunnen goed afgewogen worden als u uw bezoek combineert met een afspraak met één van onze keukenadviseurs. Deze keukenspecialist weet al uw vragen te beantwoorden en kan u uitleg geven over alle mogelijkheden per keuken. Via de livingwall en VR is het tevens mogelijk om bij ons al vooraf te zien hoe een keuken in uw woning in Nieuwenhoorn zal staan.

LivingWall Tieleman Keukens
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Virtual Reality Tieleman Keukens
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Werelds In-Side Lunchroom

Als belevenis is Tieleman Keukens ook echt een dagje uit. U kunt bij ons proeven wat er allemaal gekookt en gemaakt kan worden met de keukens. Werelds-In-Side is onze lunchroom. U kunt hier genieten van een heerlijk kopje koffie of allerlei culinaire hoogstandjes. U kunt hier rustig de indrukken van de dag nog eens doornemen. Een bezoek aan Tieleman Keukens is een heerlijk dagje uit.

Lunchroom Werelds In-Side Tieleman Keukens
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Ook de kinderen zijn welkom!

Ook voor uw kinderen is het een leuk dagje uit. Terwijl u een keuken uitzoekt kunnen ze spelletjes spelen op de playstations of in de speelhoek en een film kijken in de bioscoop. Zo kunt u rustig rondkijken terwijl de kinderen zich uren kunnen vermaken.

Speelhoek Tieleman Keukens
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Het vervolg: een Tieleman-keuken uitkiezen

Na één of meerdere afspraken komt er een moment dat u zeker weet welke opties u gaat nemen en belangrijker nog welke keuken het gaat worden. Met uw keukenadviseur stemt u dan de bezorgdatum af. Gemiddeld kunt u voor een showroomkeuken aannemen dat de oplevertijd enkele weken in beslag neemt. Een grotere keuken met luxere keukenapparatuur kan een langere levertijd hebben, circa zo’n 10 tot 12 weken.

Aflevering en plaatsing van uw nieuwe keuken in Nieuwenhoorn

Tieleman Keukens beschikt over een eigen servicedienst die uw keuken op uw woonadres in Nieuwenhoorn komt afleveren. Vervolgens gaat onze eigen montagedienst aan de slag om de keuken deskundig en professioneel in uw woning te plaatsen. We ontzorgen u volledig, zodat u voordat u het weet kunt koken en genieten van uw nieuwe keuken.

Geplaatste Tieleman-keuken
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Uw keuken in Nieuwenhoorn laten renoveren

We kunnen uw huidige keuken ook renoveren of nieuwe keukenapparatuur inbouwen. Onze gespecialiseerde vakmensen leveren maatwerk, dus neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak