Keukens Heenvliet

Keukens Heenvliet

Welkom thuis! Dat gevoel wil Tieleman Keukens heel graag overbrengen. Ons assortiment bestaat daarom uit kwalitatieve, exclusieve en sfeervolle keukens die u elke keer het gevoel van 'thuis' geven. Niks is lekkerder dan een fijne keuken. Een keuken neemt ook een belangrijke plaats in ons dagelijks leven in. De dag start er met een stevig ontbijt, vervolgens wordt 's middags de lunch in de keuken gemaakt en 's avonds wordt er flink gekookt om een heerlijk diner neer te zetten. Het is dus belangrijk om uw woning in Heenvliet te voorzien van een fraaie keuken. Gelukkig kunt u die bij Tieleman Keukens uitzoeken!

Vraag kosteloos het Tieleman Keukenmagazine aan

De start van uw zoektocht

De start van uw zoektocht en de orientatie op een nieuwe keuken start met een bezoek aan onze showroom. Deze showroom bevindt zich een eiland onder Voorne-Putten, want we zijn in Middelharnis en op het eiland Goeree-Overflakkee gevestigd. Voor u is dit slechts 34 minuten rijden. De route is verder eenvoudig, want die loopt via de N57 en de N215.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Een dag vol impressies en beleving

Een bezoek aan onze showroom staat garant voor een hoop impressies en inspiratie. Op gebied van keukens bestaan er immers zoveel mogelijkheden. Middels ruim 70 showroomodellen kunt u bepalen welke keukenstijl past bij uw smaak en bij uw woning in Heenvliet. Daarnaast helpen de unieke inspiratie ruimtes u kennis te maken met de talloze mogelijkheden voor in een keuken. Zo bestaat de Waterstraat uit alle mogelijke keukenkranen, treft u materiaalsamples aan in de monsterruimtes en kunt u in het Miele Center terecht voor kwalitatieve keukenapperatuur van het merk Miele. Een keukenspecialist kan verder al uw vragen hierover beantwoorden en kan u helpen keuzes te maken om tot uw droomkeuken te komen.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Living Wall en Virtual Reality

Bij het uitzoeken van een nieuwe keuken helpt onze LivingWall en VR ook bij het uitzoeken van een nieuwe keuken. Deze moderne technieken maken het namelijk een visualisatie van de nieuwe keuken in uw huis in Heenvliet mogelijk. U weet dus direct in de showroom of de beoogde nieuwe keuken uw woning in Heenvliet gaat sieren.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Tieleman Keukens, een dagje uit

Een dagje uit naar Tieleman Keukens is overigens voor iedereen een feest, want ook voor jongeren en kinderen biedt de showroom genoeg vermaak. Zo is er een speelhoek met playstations en bevindt zich in ons pand een heuse bioscoop. Ook de lunchroom Werelds In-Side, waar u kunt zien en proeven wat er allemaal klaargemaakt kan worden met een Tieleman keuken, maakt dat het in Middelharnis voor iedereen goed vertoeven is.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Het maximale maatwerk

Tieleman Keukens maakt de keuken die u in gedachte had als droomkeuken tot uw dagelijkse werkelijkheid. U kunt namelijk uw eigen keuken ontwerpen. Spreek voor uw bezoek zeker af met één van onze keukenspecialisten, omdat u dan samen de details kunt doorspreken en het snelste voorzien bent van een nieuwe keuken in uw woning in Heenvliet. 

Maak een afspraak

Of neem contact op