De beste keukenzaak van Breda en omstreken

De beste keukenzaak van Breda en omstreken

U woont in Breda en bent op zoek naar uw droomkeuken. Maar waar kunt u terecht? Kom naar de showroom van Tieleman Keukens, waar u gegarandeerd uw eigen droomkeuken vindt!

Vraag kosteloos het Tieleman Keukenmagazine aan

Beste Keukenzaak van Nederland

Tieleman Keukens is op dit moment één van de bestgewaardeerde keukenzaken op recensiesite Opiness.nl. Onze klanten beoordelen ons met een gemiddeld cijfer van een 9,4. Daar zijn wij erg trots op! Daarnaast is Tieleman Keukens de afgelopen jaren drie keer verkozen tot Beste Keukenzaak van Nederland.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Keukens Breda

Onze showroom is een dagje uit voor het hele gezin. Terwijl u tientallen mooie keukens bekijkt, vermaken de kinderen zich in de gameroom met PlayStations of in de bioscoop. Aan het einde van de dag kunt u met het hele gezin een hapje eten in onze eigen lunchroom, Werelds In-Side. Hier kunt u een heerlijk kopje koffie drinken, maar ook genieten van allerlei culinaire hoogstandjes.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Keukenadvies

Staat u op het punt om een keuken te kopen? Of wilt u eerst oriënteren wat de mogelijkheden zijn? Onze keukenadviseurs staan voor u klaar en geven advies op maat. Dit kan bij u thuis in Breda, maar het kan ook in onze keukenzaak. Het voordeel van een afspraak bij u thuis is dat onze keukenadviseur direct kan zien waar de keuken wordt geplaatst. Maak een afspraak via onze afsprakenplanner en wij zorgen voor een persoonlijk, deskundig en betrouwbaar advies!

Goede bereikbaarheid

Vanuit Breda is Tieleman Keukens uitstekend bereikbaar. Wij zijn gevestigd in Middelharnis (Goeree-Overflakkee), dus de reistijd bedraagt ongeveer 30 minuten. Als u met de auto naar Tieleman Keukens komt, dan kunt u de hele dag kosteloos parkeren op onze parkeerplaats. Met het openbaar vervoer bedraagt de reistijd circa twee uur. Vanuit Breda gaat u met de trein naar Rotterdam en vervolgens gaat u met de metro naar Zuidplein (Ahoy Rotterdam). Vanaf Zuidplein is er een directe busverbinding met Tieleman Keukens.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Keukenbrochure Breda

Woont u in de omgeving van Breda en bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Kom een dagje naar de showroom van Tieleman Keukens en zoek uw eigen droomkeuken uit. Om er zeker van te zijn dat wij alle tijd voor u hebben raden wij u aan om vooraf een afspraak te maken.  

Maak een afspraak