Tieleman

De beste keukenzaak in de regio Bergen op Zoom

  

U woont in het mooie Bergen op Zoom en bent opzoek naar een nieuwe keuken? Kom naar Tieleman Keukens en stel uw eigen droomkeuken samen!´╗┐ Tieleman Keukens heeft keukens in elke stijl. U vindt bij ons keukens van topmerken. 

Vraag het gratis Tieleman Keukenmagazine aan

Keukens in elke stijl

Wilt u een dagje naar Tieleman Keukens? Vanuit Bergen op Zoom is het ongeveer 30 minuten rijden naar hét kookeiland van Nederland. Tieleman Keukens heeft keukens van topmerken als Keller, Schüller, Eggersmann, Next125, Mereno en Snaidero.

In onze showroom vindt u tientallen keukens van topmerken. Maar u kunt uw nieuwe keuken of zelf ontwerpen, met onze eigen keukencreator. 

Beste keukenzaak van Nederland

Tieleman Keukens is al drie keer uitgeroepen tot de Beste Keukenzaak van Nederland. Daarnaast zijn wij één van de best gewaardeerde keukenzaken op recenciesite Opiness.nl, met een cijfer van 8,9 uit ruim 1.900 reviews. 

Art of living TIeleman Keukens

Neem gerust uw kinderen mee

Een dagje naar Tieleman Keukens is een belevenis. U wordt warm ontvangen door onze keukenadviseurs. Heeft u kinderen? Zij kunnen zich uren vermaken in de speelruimte, met de playstations of in de bioscoop. Zo kunt u rustig de tijd nemen om alle keukens te bewonderen.

Speelhoek Tieleman Keukens

Bioscoop Tieleman Keukens

Lunchroom Werelds In-Side

Heeft u na een tijdje trek gekregen? In onze eigen lunchroom, Wereld In-Side, kunt u genieten van een heerlijk bakje koffie, of van allerlei culinaire hoogstandjes. Heerlijke hapjes en maaltijden van de beste ingrediënten. Onze lunchroom is een perfecte plek om alle indrukken van de dag nog eens door te nemen. 

Lunchroom Werelds In-Side Tieleman Keukens

Werelds In-Side Tieleman Keukens

Meer weten over Tieleman Keukens?

Tieleman Keukens biedt u meer dan de gemiddelde keukenzaak. In onze showroom treft u veel nieuwe keukens aan van topmerken als Keller en Snaidero. Eenmaal uw droomkeuken uitgekozen? Dan kunt u de keuken zien op het LivingWall 3D-scherm. Zo weet u precies hoe de keuken eruit gaat zien in uw eigen huis.

Bij Tieleman Keukens denken we aan ieder budget. Wilt u een eenvoudige, degelijke keuken of een luxe keuken met alle extra's? Onze adviseurs bekijken wat er voor u mogelijk is. Wij raden u aan vooraf een afspraak te maken. 

Maak een afspraak

´╗┐´╗┐´╗┐´╗┐´╗┐´╗┐