Keukens Abbenbroek

Keukens Abbenbroek

Een keuken kan echt een markante ruimte voor uw huis vormen. Hoe belangrijk een kwalitatief hoogwaardige keuken voor uw wooncomfort is en wat dit doet met de waardebepaling van uw woning merkt u pas als u kiest voor een nieuwe keuken. Was dit besef er bij u al en bent u al op zoek naar een nieuwe keuken? Sla dan zeker een bezoek aan Tieleman Keukens niet over, want het assortiment bevat tal van chique en luxueuze keukens die uw woning in Abbenbroek een complete metamorfose geven.

Vraag kosteloos het Tieleman Keukenmagazine aan

Dichterbij kan haast niet

Van Voorne-Putten naar Goeree-Overflakkee reizen is, zeker met de auto, een korte en gemakkelijke rit. Vliegensvlug en soepel (zonder files!) staat u al binnen 36 minuten in Middelharnis en dus bent u snel bij Tieleman Keukens. Volg simpelweg de N494, de N57 en de N215 om bij onze keukenshowroom uit te komen.

 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Kennismaken met familiebedrijf Tieleman Keukens

Tieleman Keukens is een familiebedrijf dat zich al sinds 1962 bezighoudt met het verkopen van keukens. Dankzij vaste leveranciers, een eigen servicedienst en een eigen montagedienst wordt de uiterste zorg besteedt aan de keukens die opgeleverd worden. Bovendien wordt hiermee de kwaliteit gegarandeerd. 

Bij het binnenstappen van de showroom volgt u de buitenste ring om alle keukenopstellingen te zien. Dankzij die tentoongestelde keukenmodellen kunt u zich makkelijk oriënteren op de keukenstijl die past bij uzelf en bij uw woning in Abbenbroek. In het midden treft u de Waterstraat (alle opties voor keukenkranen) en de monsterruimtes (samples van materialen).

 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Een dagje Tieleman is een dagje uit

Voor kinderen bevinden zich de playstations, de speelhoek en de bioscoop ook in het midden van de showroom. Inwendig treft u ook onze lunchroom aan. Hier kunt u onder het genot van een hapje en een drankje de indrukken van de dag nog eens doornemen.

 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Moderne facetten helpen bij het uitzoeken van uw nieuwe droomkeuken

Omdat de ontwikkelingen en technologie in de keukenbranche niet stilstaat wordt het uitzoeken van een nieuwe keuken steeds gemakkelijker. Tieleman Keukens loopt voorop wat betreft het toepassen van moderne technologie bij het uitzoeken van een nieuwe keuken. Zo beschikt Tieleman Keukens over een LivingWall en VR. Hiermee kunt u al zien hoe de beoogde nieuwe keuken in uw woning zal staan. Daarnaast kunt u ook digitaal uw eigen keuken ontwerpen. Dit ontwerp helpt u bij uw gesprek met onze keukenspecialist. Geheel op maat en volgens uw wensen kunt u bij Tieleman Keukens dus zelf uw eigen keuken samenstellen.

 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
Plan een afspraak en krijg advies op maat

Als u vooraf aangeeft op welke datum u vanuit Abbenbroek naar Tieleman Keukens komt dan staan onze keukenspecialisten voor u klaar. Ze kunnen al uw vragen beantwoorden en helpen u bij het doorgronden van alle opties en mogelijkheiden in een keuken. Omdat keukens vaak ook maatwerk zijn, kunnen ze samen met u bouwtekeningen en woonwensen samen laten komen tot uw droomkeuken. 

Maak gebruik van onze handige afsprakenplanner