ATAG Elevate™: de slimme kookplaat met stille afzuiging

ATAG Elevate™: de slimme kookplaat met stille afzuiging

Terug naar blogs

Het is dat moment wanneer u een normale afzuigkap uitzet dat u beseft hoe luidruchtig dat constante gesuis is. Gelukkig is er een oplossing: de ATAG Elevate™ biedt een extreem stille afzuiging. Met minder dan 60 dB geluid tijdens het koken, is het zo stil dat u normaal kunt praten en elk geluid van borrelende, sissende en sudderende pannen hoort.

Maak een afspraak in onze unieke keukenshowroom

Koken met precisie

Met de ATAG Elevate™ kookt u als een ware chefkok dankzij het innovatieve Celsius°Cooking™ systeem. Bereid elk gerecht tot op de graad nauwkeurig, zonder dat er iets misgaat. Met temperatuurgestuurd koken heeft u geen last meer van overkokende pannen of aangebrand eten. Het resultaat? Culinaire hoogstandjes waar uw gasten versteld van staan. Ook is het mogelijk om te koken op de reguliere kookstanden. Zo is het mogelijk om zelf te kiezen hoe u kookt. 

Flexibel met één groot kookoppervlak

Met de flexibele Bridge Zones van de ATAG Elevate™ creëert u één groot kookoppervlak, waarop u grotere pannen kunt gebruiken of zelfs speciale kookaccessoires zoals de Teppan Yaki en grillplaat kunt plaatsen. 

Flexibele Bridge Zones: Groter kookoppervlak
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Slimme afzuiging: de unieke werking van de ATAG Elevate™

De ATAG Elevate™ heeft een slim systeem op de inductiekookplaat dat kookdampen snel en efficiënt afvoert. Door handig geplaatste ventilatieopeningen, die hoog zijn voor hoge pannen en laag voor lage pannen, zit het systeem precies waar het nodig is. Hierdoor is er minder kracht en dus minder geluid nodig om kookdampen direct weg te nemen.

Slimme afzuiging: de unieke werking van de ATAG Elevate™
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Ontdek de ATAG Elevate™ bij Tieleman Keukens

Benieuwd naar de ATAG Elevate™ en hoe deze uw kookervaring verandert? Kom langs bij Tieleman Keukens en ervaar zelf de stille revolutie in jouw keuken. Laat u inspireren door onze collectie en ontdek hoe u kookt met meer gemak, comfort en stilte dan ooit tevoren. 

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
ATAG Elevate™ Afzuigkap: Stille kookervaring
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek