Keukenapparaat uitgelicht: ATAG Celsius°Cooking™, koken tot op de graad nauwkeurig

Keukenapparaat uitgelicht: ATAG Celsius°Cooking™, koken tot op de graad nauwkeurig

Terug naar blogs

ATAG Celsius°Cooking™ maakt koken nóg leuker. Celsius°Cooking™ maakt het mogelijk om temperatuur gestuurd te koken. Zo kan iedereen koken als een sterrenchef. Naast het koken op standen, kan iedere zone ook apart ingesteld worden tot op de graad en seconde nauwkeurig. De slimme accessoires meten de pantemperatuur in het midden van de pan, zo is er overzicht en controle op het gerecht.

Maak een afspraak in onze unieke keukenshowroom

Tot op de graad nauwkeurig koken

Met de slimme bakpan, Chef's pot hapjespan en Probe kookt u tot op de graad nauwkeurig. De slimme bakpan en hapjespan hebben een temperatuursensor die de exacte temperatuur in de panbodem meet. De pan kan via bluetooth gekoppeld worden aan de inductiekookplaat en geeft zo de juiste temperatuur weer. De slimme Probe (kern)thermometer is ideaal voor sauzen, soepen, frituren of sous-vide bereidingen. Met de Probe (kern)thermometer kan de temperatuur in de pan eenvoudig gemeten worden. En door de handige RVS bevestigingsclip, past de thermometer op iedere kookpan. 

Doordat het mogelijk is om tot op de graad nauwkeurig te koken, zet u elke dag een sterrenmaaltijd op tafel. Het vlees rare, medium of Well-done bakken? En groenten knapperig en nét gaar of liever lekker zacht? Met ATAG Celsius°Cooking™ kan geen gerecht meer mislukken en heeft ieder gerecht precies de smaak en structuur zoals u dit wilt. 

De eerste keer dat u Celsius°Cooking™ gaat gebruiken, zal het even vreemd zijn. Koken doet u nog steeds zelf, maar met een nieuw systeem van ondersteuning. Het systeem regelt de juiste temperatuur, daar kunt u voor 100% op vertrouwen. Via de receptenwebsite van ATAG wordt u stap voor stap geholpen bij het koken. Ook staan hier video tutorials van honderden recepten. 

Veilig en schoon

ATAG Celsius°Cooking™ biedt overzicht en controle. Doordat de ATAG-kookplaten met Celsius°Cooking™ zorgen voor temperatuurbeheersing daar waar het nodig is, hoeft u niet bang te zijn dat gerechten aanbranden of te gaar worden. Ook boter of olie verbrandt niet meer. Tussendoor controleren of de aardappelen of groenten al gaar zijn is niet meer nodig. U kunt op uw gemak de tafel dekken.

De kookplaten zijn kindvriendelijk en zijn voorzien van een automatisch kinderslot en een stevige stootrand. De stootrand is afgewerkt in roestvrijstaal of matzwart, afhankelijk van de inductiekookplaat die u kiest. 

Ontdek alles over ATAG Celsius°Cooking™ 

Ervaar de ATAG Celsius°Cooking™ inductiekookplaat

Gaat u binnenkort een keuken kopen en wilt u meer weten over ATAG-kookplaten met Celsius°Cooking™? In het ATAG Experience Center in Duiven kunt u alle inductiekookplaten met Celsius°Cooking™ met elkaar vergelijken. 

Ook bij Tieleman Keukens kunnen we u alles vertellen over de mogelijkheden. Maak alvast een afspraak in onze showroom. Wilt u meer weten over de mogelijkheden op keukengebied? Vraag dan gerust onze kosteloze brochure aan of kom langs in onze unieke keukenshowroom om keukeninspiratie op te doen.

Afspraak maken Stijlboek maken Magazine aanvragen

 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
ATAG Celsius Cooking
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
ATAG Celsius Cooking
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
ATAG Celsius Cooking
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek
 • Kies een pagina
 • Mijn stijlboek