Klanttevredenheid: Tevreden klanten beoordelen Tieleman met een 9,4!

Klanttevredenheid: Tevreden klanten beoordelen Tieleman met een 9,4!

Terug naar blogs

In 2024 wordt Tieleman Keukens 'Best Beoordeeld' in de rubriek keukenaanbieders op Opiness.nl met een 9,4! Opiness is een onafhankelijke reviewsite op basis van klantoordeel. Een award die jaarlijks uitgereikt wordt en we dit jaar al voor het 5e jaar op rij in ontvangst mochten nemen. Het voltallige Tieleman-team is daar erg trots op en dankbaar voor. Een eervolle en waardevolle titel! Iedereen die ons beoordeeld heeft, willen we daarvoor natuurlijk bedanken.

Bekijk alle Opiness reviews 

Kwaliteit en service 

Bij aankoop van een Tieleman-keuken kiest u niet alleen voor kwalitatief hoogstaande producten, maar ook voor een bedrijf met een gedegen team van adviseurs en zelf opgeleide monteurs. En u kiest voor een service die al jaren tot de verbeelding spreekt. Tieleman Keukens staat al meer dan 60 jaar voor 100% kwaliteit. Niet voor niets dat er al zoveel tevreden klanten een keuken bij Tieleman Keukens gekocht hebben. 

Uw zekerheden 

Best beoordeeld 2024

Dat Tieleman Keukens ook in 2024 Best Beoordeeld is in de rubriek keukenaanbieders is een eervolle en waardevolle titel. Wij willen onze klanten daarom dan ook bedanken voor het vertrouwen in Tieleman Keukens en de vele mooie woorden die wij dagelijks ontvangen. 

De cijfers voor de titel 'Best Beoordeeld' zijn gebaseerd op alleen klantbeoordelingen, ofwel alleen de ervaringen van klanten. De onderdelen waarop beoordeeld zijn prijs-kwaliteits verhouding, assortiment, personeel en service.

Tieleman Keukens mag officieel een jaar lang de titel ‘Best Beoordeeld 2024’ voeren. Daar zijn wij erg trots op. Dat is waar we het dagelijks met elkaar voor doen. De liefde voor ons vak, onze klanten en onze medewerkers. Dagelijks werken alle medewerkers van het hechte familiebedrijf Tieleman Keukens enorm hard om klanten tevreden te stellen. Tieleman gaat niet voor niets voor 100% klanttevredenheid!

Bij Tieleman Keukens heeft u zekerheid! Van advies tot aan jarenlang keukenplezier, alles moet kloppen. Bij Tieleman Keukens is het kopen van een keuken een feest! 

Tieleman Keukens 'Best Beoordeeld' 2024
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Mooie klantreviews 

In 2023 hebben we weer vele mooie reviews mogen ontvangen. Zowel online als kaartjes en brieven via de post. We geven graag een kleine greep uit de vele mooie reviews die we hebben ontvangen. Mooie woorden waar we als team van Tieleman Keukens erg blij mee zijn. 

Een nieuwe keuken, een keuken die gerenoveerd moet worden of het plaatsen van keukenapparatuur, voor iedere opdracht zet Tieleman Keukens zich 100% in. Wij beschouwen een opdracht pas als ‘afgerond’ wanneer u helemaal tevreden bent.

Review klant

"Geef firma Tieleman een dikke tien voor hun vriendelijkheid en geweldige service, zelfs buiten de garantie om wordt je nog steeds zeer goed geholpen. De mensen denken daar met je mee en zijn zeer vakkundig in problemen oplossen. Wij zijn erg tevreden en zijn heel goed geholpen, en daarom bevelen we dit bedrijf dan ook graag aan."

Review klant

"Na een aantal gesprekken in de prachtige showroom uiteindelijk een keuken gekozen. De verkoper nam alle tijd, gaf ons veel aandacht en was zeer behulpzaam bij het maken van de keuzes. Inmiddels is de keuken geplaatst door vakbekwame medewerkers van Tieleman. Er is zeer netjes gewerkt met aandacht voor details. Wij zijn heel blij met het resultaat."

Review klant

"Het kopen van een keuken moet een feest zijn. Dat is het voor ons ook zeker geweest. Ook hebben wij nog de brief met de bloemenbon voor het opleveren van de keuken mogen ontvangen. Een mooi gebaar wat we ook zeker gedeeld hebben met familie en vrienden. We zijn super blij en tevreden met deze nieuwe keuken.."

Review klant 

"Complimenten voor de renovatie van de keuken. Fantastisch hoe de monteurs te werk zijn gegaan. Alles werd netjes opgeruimd. Zelfs de straat buiten werd aangeveegd, niets was teveel. Alle lof voor de monteurs van Tieleman."

Ook een Tieleman-keuken?

Bij Tieleman Keukens bent u altijd en vrijblijvend van harte welkom in onze unieke keukenshowroom. Maak een rondje door onze showroom waar u een uitgebreid aanbod keukens vindt in iedere stijl en prijsklasse. Wij denken graag mee bij het samenstellen van uw droomkeuken die past binnen uw budget.

Bent u van plan binnenkort een keuken te kopen en wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een Tieleman-keuken? U kunt gemakkelijk en snel een afspraak maken met één van onze adviseurs. Bellen kan natuurlijk ook altijd naar 0187 - 602 555. Of vraag ons magazine aan om alvast wat keukeninspiratie op te doen. 

Afspraak maken Stijlboek maken Magazine aanvragen