Binnenkijker: Geplaatste Mereno keuken met antraciet eiken fineer fronten

Binnenkijker: Geplaatste Mereno keuken met antraciet eiken fineer fronten

Terug naar blogs

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Van deze prachtige Hotel Chique keuken die we laatst al deelden, is ook een mooie video gemaakt. Wandel binnen in deze luxe Mereno keuken waarbij elk detail, inclusief op maat gemaakte kasten van Tieleman Keukens, vakmanschap uitstraalt. De keuken is voorzien van antraciet eiken fineer fronten en een kwartsiet aanrechtblad met stolwand in hetzelfde materiaal om zo één geheel te creëren. In de woonkamer zijn twee plafondhoge kasten in lamellenstructuur geplaatst die voorzien in extra opbergruimte.

Ontdek alles over deze Donkere Hotel Chique Mereno keuken

Deze prachtige Mereno keuken staat in een ruime vrijstaande woning in Stellendam. Bent u enthousiast geworden over deze keuken? De woning waar deze chique keuken in staat, staat te koop. Bent u binnenkort eigenaar van deze droomkeuken? 

Bekijk de volledige woning 

Stel uw eigen droomkeuken samen

Bent u van plan binnenkort een keuken te kopen en wilt u geholpen worden door een adviseur? Dan raden wij u aan om van tevoren een afspraak te maken. Zo weten we zeker dat we voldoende tijd voor u hebben. Maak alvast een afspraak in onze showroom. Wilt u nog meer weten over de mogelijkheden op keukengebied? Vraag dan gerust onze brochure aan of kom langs in onze showroom om keukeninspiratie op te doen.

Afspraak maken Stijlboek maken  Kom langs in onze showroom

Greeploze donkere Hotel Chique Mereno keuken met antraciet eiken finer fronten en kwartsiet aanrechtblad.
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek