Binnenkijker: Hotel Chique Mereno keuken en interieur in Stellendam

Binnenkijker: Hotel Chique Mereno keuken en interieur in Stellendam

Terug naar blogs

Donkere Hotel Chique Mereno keuken met antraciet eiken fineer fronten en kwartsiet aanrechtblad. Een onderhoudsvriendelijke keuken die bestand is tegen een druk gezinsleven. In de woonkamer zijn twee plafondhoge kasten in lamellenstructuur geplaatst die voorzien in extra opbergruimte. 

Maak een afspraak in onze unieke keukenshowroom 

Hotel Chique Mereno keuken

Een keuken die bestand is tegen een druk gezinsleven en tegen een stootje kan. Deze Hotel Chique Mereno keuken is onderhoudsvriendelijk en heeft een chique uitstraling. Door het weglaten van de bovenkasten ontstaat een ruimtelijke keuken waar ruimte is voor decoratie, persoonlijke accessoires en/of planten die de keuken weer meer eigenheid geven. De wandplanken aan de muur zijn volledig in stijl met de keuken. 

Voor het keukenblad is gekozen voor een kwartsiet blad van Grillo in de kleur Nero Bernini. Het blad is door de eigenaren zelf uitgezocht bij de leverancier. De groene tint in het blad matcht mooi bij de meubels. Kwartsiet en marmer hebben hun uiterlijk en textuur gemeen, maar waar marmer bekend staat als een duurzaam natuursteensoort, is kwartsiet veel harder. Kwartsiet is een exclusiever materiaal. 

De keuken is voorzien van een Siemens oven met magnetron, koel-vriescombinatie, vaatwasser, een Bora inductiekookplaat met kookveldafzuiging en een Quooker-kraan en zeeppomp.

Deze prachtige Mereno keuken staat in een ruime vrijstaande woning in Stellendam. Bent u enthousiast geworden over deze keuken? De woning waar deze chique keuken in staat, staat te koop. Bent u binnenkort eigenaar van deze droomkeuken? 

Bekijk de volledige woning 

Tieleman Keukens en interieur

Bij Tieleman Keukens kunt u ook terecht voor op maat gemaakte kasten voor uw interieur. Zo hebben we naast de keuken ook twee plafondhoge kasten in lamellenstructuur voor in de woonkamer ontworpen. Door de vele opbergruimte die hiermee gecreëerd is, zijn er geen andere kasten in de woonkamer nodig. Dit zorgt voor rust en overzicht in de woning. 

Uw kasten op maat laten maken brengt vele voordelen met zich mee. Tieleman Keukens maakt op basis van de ruimte en uw wensen een ontwerp voor uw interieur. De opbergruimte wordt afgestemd op uw wensen en de kasten zijn altijd perfect passend bij de rest van het interieur. Bij het zelf samenstellen van een kast heeft u maximale keus uit kleuren en materialen. Het is fijn als alles goed bij elkaar past. Met op maat gemaakte kasten creëert u de perfecte look&feel. 

Bekijk alle specificaties van deze keuken

Tevreden klant aan het woord 

Bij Tieleman Keukens gaan we altijd voor 100% klanttevredenheid en maken wij uw dromen waar. Ook de eigenaar van deze prachtige Mereno keuken deelt enthousiast haar ervaring met Tieleman Keukens. 

"Met een eigen bedrijf en drie kinderen zocht ik naar een keukenzaak die mij volledig kon ontzorgen met een uitstekende service. Tieleman, een bekende naam op het eiland, was daarom dan al snel een logische keus.

Het was de eerste keer dat we bij een keukenspecialist een keuken kochten, maar de samenwerking was erg prettig. Er werd meegedacht in onze wensen. We wilden graag een chique onderhoudsvrije keuken zonder hoogglans. Een keuken waar de drukte van het gezinsleven tegen bestand is. 

Onze keus is gevallen op een Mereno keuken. Voor het werkblad hebben we voor kwartsiet gekozen. Het blad hebben we zelf bij de leverancier uitgezocht. De groene tint in het blad past perfect bij de meubelen.

De kookplaat van Bora zorgt ervoor dat er geen kookgeuren achterblijven, wat heel prettig is. De oven met magnetron reinigt zichzelf, wat extra gemak biedt.

In ons drukke gezinsleven past deze keuken perfect!"

Stel uw eigen droomkeuken samen

Bent u van plan binnenkort een keuken te kopen en wilt u geholpen worden door een adviseur? Dan raden wij u aan om van tevoren een afspraak te maken. Zo weten we zeker dat we voldoende tijd voor u hebben. Maak alvast een afspraak in onze showroom. Wilt u nog meer weten over de mogelijkheden op keukengebied? Vraag dan gerust onze brochure aan of kom langs in onze showroom om keukeninspiratie op te doen.

Afspraak maken Stijlboek maken  Kom langs in onze showroom

Geplaatste Donkere Hotel Chique Mereno keuken by Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Geplaatste Donkere Hotel Chique Mereno keuken by Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek