Valentijnsdag: Liefde voor een roze keuken

Valentijnsdag: Liefde voor een roze keuken

Terug naar blogs

Liefde voor elkaar, voor familie of voor het koken van een heerlijk gerecht. In een roze keuken wordt gekookt met liefde. Bij Tieleman Keukens houden we van keukens en maken we elke dag klanten blij met hun droomkeuken. Met deze roze Schüller Siena keuken heeft u het hele jaar een romantische sfeer in huis. Deze showroomkeuken van Schüller heeft een moderne en landelijke mix met zachte lichtroze keukenfronten, gecombineerd met essen imitatie bovenkasten. Op welke keuken bent u verliefd?

Maak een afspraak in onze unieke keukenshowroom

Liefde in de keuken

Het geheime ingrediënt is altijd liefde. De aanschaf van een nieuwe keuken is een grote beslissing. Met een snufje aandacht en liefde komt u altijd tot het beste resultaat.  Deze Schüller keuken heeft een moderne en landelijke mix met zachte lichtroze keukenfronten gecombineerd met essen imitatie bovenkasten. Een greeploze keuken, een strak lijnenspel, lichte kleuren, LED-strips onder de bovenkasten, deze keuken past dan ook prima in het plaatje van een Scandinavische keuken

Deze romantische showroomkeuken heeft apparatuur van Miele waaronder een Miele oven met magnetronfunctie, een Miele koelkast, vaatwasser en inbouwkoffieautomaat. Liefde in de keuken, ik kook van jou! Deze Schüller keuken heeft een Bora S Pure inductiekookplaat. De Bora S Pure is supercompact en past zelfs in de kleinste keukens. Het volledige kookveld kan dankzij speciaal ontwikkelde inductiespoelen optimaal benut worden. Ook grote kookpotten en pannen vormen geen probleem. 

Voor het keukenblad is gekozen voor een Dekker Evora Quartz blad in de kleur Spot White. Een aanrechtblad van Evora Quartz bestaat overwegend uit kwarts, net als graniet. Het blad heeft een natuurlijke uitstraling en is watervast, krasbestendig bij normaal gebruik, hygiënisch, redelijk hittebestendig en is onderhoudsvriendelijk. 

Ontdek meer over deze roze Schüller Siena 

Stel uw eigen Schüller keuken samen

Bent u van plan binnenkort een keuken te kopen? Bij Tieleman Keukens kunt u uw keuken geheel naar wens samenstellen samen met één van onze keukenadviseurs. Aan de hand van uw wensen stellen we een Schüller keuken op zo'n manier samen dat deze aan al uw wensen voldoet. Maak alvast een afspraak in onze showroom. Wilt u nog meer weten over de mogelijkheden op keukengebied? Vraag dan gerust onze brochure aan of kom langs in onze showroom om keukeninspiratie op te doen.

Afspraak maken Stijlboek maken Kom langs in onze showroom

Zachtroze fluweelmat, Essen imitatie keuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Zachtroze fluweelmat, Essen imitatie keuken
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek