Tieleman Keukens is 'Best Beoordeeld' 2023 in de rubriek keukenaanbieders (Opiness.nl)

Tieleman Keukens is 'Best Beoordeeld' 2023 in de rubriek keukenaanbieders (Opiness.nl)

Terug naar blogs

In 2023 wordt Tieleman Keukens 'Best Beoordeeld' in de rubriek keukenaanbieders op Opiness.nl. Opiness is een onafhankelijke reviewsite op basis van klantoordeel. Een award die jaarlijks uitgereikt wordt en we dit jaar al voor het 4e jaar op rij in ontvangst mochten nemen. We mogen een jaar lang de titel 'Best Beoordeeld 2023' voeren. Het voltallige Tieleman-team is daar erg trots op en dankbaar voor. Een eervolle en waardevolle titel!

Bekijk alle Opiness reviews 

Kwaliteit en service 

Bij aankoop van een Tieleman-keuken kiest u niet alleen voor kwalitatief hoogstaande producten, maar ook voor een bedrijf met een gedegen team van adviseurs en zelf opgeleide monteurs. En u kiest voor een service die al jaren tot de verbeelding spreekt. Tieleman Keukens staat al meer dan 60 jaar voor 100% kwaliteit. Niet voor niets dat er al zoveel tevreden klanten een keuken bij Tieleman Keukens gekocht hebben. 

Uw zekerheden 

Best beoordeeld 2023

Dat Tieleman Keukens ook in 2023 Best Beoordeeld is in de rubriek keukenaanbieders is een eervolle en waardevolle titel. Wij willen onze klanten daarom dan ook bedanken voor het vertrouwen in Tieleman Keukens en de vele mooie woorden die wij dagelijks ontvangen. 

De cijfers voor de titel 'Best Beoordeeld' zijn gebaseerd op alleen klantbeoordelingen, ofwel alleen de ervaringen van klanten. De onderdelen waarop beoordeeld zijn prijs-kwaliteits verhouding, assortiment, personeel en service.

Tieleman Keukens mag officieel een jaar lang de titel ‘Best Beoordeeld 2023’ voeren. Daar zijn wij erg trots op. Dat is waar we het dagelijks met elkaar voor doen. De liefde voor ons vak, onze klanten en onze medewerkers. Dagelijks werken alle medewerkers van het hechte familiebedrijf Tieleman Keukens enorm hard om klanten tevreden te stellen. Tieleman gaat niet voor niets voor 100% klanttevredenheid!

Bij Tieleman Keukens heeft u zekerheid! Van advies tot aan jarenlang keukenplezier, alles moet kloppen. Bij Tieleman Keukens is het kopen van een keuken een feest! 

Awards Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Mooie klantreviews 

In 2022 hebben we weer vele mooie reviews mogen ontvangen. Zowel online als kaartjes en brieven via de post. We geven graag een kleine greep uit de vele mooie reviews van het afgelopen jaar. Mooie woorden waar we als team van Tieleman Keukens erg blij mee zijn. 

Een nieuwe keuken, een keuken die gerenoveerd moet worden of het plaatsen van keukenapparatuur, voor iedere opdracht zet Tieleman Keukens zich 100% in. Wij beschouwen een opdracht pas als ‘afgerond’ wanneer u helemaal tevreden bent.

Review klant

"Beste team Tieleman, bedankt voor de prettige samenwerking op alle afdelingen die geleid heeft tot een mooie keuken, geheel naar onze wens! Fijn dat iedereen zo heeft meegedacht. Wij waarderen het ten zeerste!"

Review klant

"Wat zijn we blij met de nieuwe keuken van Tieleman!! Bij het uitzoeken/ontwerpen is er goed met ons meegedacht. Hele fijne mannen die de keuken kwamen plaatsen. Geen gedoe met onderdelen die er niet waren. Netjes en snel gewerkt. TOP."

Review klant

"Wij zijn ontzettend tevreden met onze nieuwe keuken, er waren duidelijke afspraken die keurig zijn nagekomen, alles wat we wilde is gebeurd, wij bedanken allen mensen van Tieleman die deze mooie keuken hebben mogelijk gemaakt."

Review klant 

"Wij zijn blij met onze nieuwe keuken. Het contact verliep soepel met de verkoper en zijn goed geadviseerd. Ook complimenten voor de monteurs die de keuken geplaatst hebben. Wat een fantastisch werk hebben zij afgeleverd. Uniek dat er nog zulke kwaliteit geleverd wordt. Nogmaals bedankt!"

Ook een Tieleman-keuken?

Bij Tieleman Keukens bent u altijd en vrijblijvend van harte welkom in onze showroom. Maak een rondje door onze showroom waar u een uitgebreid aanbod keukens vindt in iedere stijl en prijsklasse. Wij denken graag mee bij het samenstellen van uw droomkeuken die past binnen uw budget. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een Tieleman-keuken? U kunt een afspraak maken met één van onze adviseurs of contact opnemen door ons contactformulier in te vullen. Bellen kan natuurlijk ook altijd naar 0187 - 602 555. Of vraag ons magazine aan om alvast wat inspiratie op te doen. 

Afspraak maken Stijlboek maken Magazine aanvragen

Best Beoordeeld 2023 Opiness.nl
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek