Tieleman Keukens wint voor 4de jaar op rij award ‘Best Beoordeeld 2023’ in de rubriek keukenaanbieders (Opiness.nl)

Tieleman Keukens wint voor 4de jaar op rij award ‘Best Beoordeeld 2023’ in de rubriek keukenaanbieders (Opiness.nl)

Terug naar blogs

Jaarlijks reikt Opiness.nl prijzen uit voor de best beoordeelde bedrijven op basis van reviews van klanten. Bedrijven zijn in verschillende branches werkzaam. Ook in 2023 staat Tieleman Keukens weer bovenaan in de rubriek keukenaanbieders en hebben we het certificaat 'Best Beoordeeld' mogen ontvangen. Vanaf nu mogen we officieel een jaar lang de titel ‘Best Beoordeeld 2023’ voeren. Het voltallige Tieleman-familieteam is daar erg trots op en dankbaar voor. 

Bekijk alle Opiness reviews

Certificaat Best Beoordeeld Opiness 2023
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Best Beoordeeld 2023

Dat Tieleman Keukens ook in 2023 Best Beoordeeld is in de rubriek keukenaanbieders is een eervolle en waardevolle titel. Wij willen onze klanten daarom dan ook bedanken voor het vertrouwen in Tieleman Keukens en de vele mooie woorden die wij dagelijks ontvangen. 

De cijfers voor de titel 'Best Beoordeeld' zijn gebaseerd op alleen klantbeoordelingen, ofwel alleen de ervaringen van klanten. De onderdelen waarop beoordeeld zijn prijs-kwaliteits verhouding, assortiment, personeel en service.

Tieleman Keukens mag officieel een jaar lang de titel ‘Best Beoordeeld 2023’ voeren. Daar zijn wij erg trots op. Dat is waar we het dagelijks met elkaar voor doen. De liefde voor ons vak, onze klanten en onze medewerkers. Dagelijks werken alle medewerkers van het hechte familiebedrijf Tieleman Keukens enorm hard om klanten tevreden te stellen. Tieleman gaat niet voor niets voor 100% klanttevredenheid!

Bij Tieleman Keukens heeft u zekerheid! Van advies tot aan jarenlang keukenplezier, alles moet kloppen. Bij Tieleman Keukens is het kopen van een keuken een feest! 

Uw zekerheden bij Tieleman Keukens

Mooie klantreviews 

In 2022 hebben we weer vele mooie reviews mogen ontvangen. Zowel online als kaartjes en brieven via de post. We geven graag een kleine greep uit de vele mooie reviews van het afgelopen jaar. Mooie woorden waar we als team van Tieleman Keukens erg blij mee zijn. 

Een nieuwe keuken, een keuken die gerenoveerd moet worden of het plaatsen van keukenapparatuur, voor iedere opdracht zet Tieleman Keukens zich 100% in. Wij beschouwen een opdracht pas als ‘afgerond’ wanneer u helemaal tevreden bent.

Review klant

We zijn na een aantal jaar nog steeds heel tevreden over de keuken en de geboden service, dit willen we graag met iedereen delen en jullie terecht een pluim geven.

Review klant

"We zijn super blij met onze nieuwe keuken. Gerwin heeft ons super goed geholpen! Wat een geweldige toppers (zoon met zijn schoonvader) die onze keuken geplaatst hebben. TOP Dank jullie allen!"

Review klant

"De keuken is volgens planning vorige week geplaatst. We zijn zeer tevreden en hij staat prachtig in combinatie met koof, strakke muur en nieuwe tegelvloer. Er zijn nog wat restpunten maar dat zal ook wel goed komen. Vandaag ontvingen wij de brief met bloemenbon. Leuke attentie en het vertrouwen was er zeker en zullen ook andere wijzen op Tieleman Keukens. Bedankt voor de begeleiding, meedenken en realiseren van ons doel, top gedaan!"

Review klant 

"De afgelopen dagen is bij ons de keuken geplaatst die wij bij Tieleman keukens hadden gekocht. Onze dank voor de bijzonder nette wijze waarop uw monteur (Niels) deze keuken heeft geplaatst. Met zorg, secuur en met oog voor detail heeft hij in de lastige krappe ruimte van ons chalet een mooie en strakke keuken neergezet. Precies zoals wij dit voor ogen hadden. Het was inderdaad 'een feestje'."

Best Beoordeeld 2023
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Best Beoordeeld 2023
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Klantverhalen
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Klantverhalen
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek