Tieleman Keukens Run: Een hardloopfeest voor jong en oud!

Tieleman Keukens Run: Een hardloopfeest voor jong en oud!

Terug naar blogs

Zaterdag 19 november a.s. organiseert AV Flakkee de 17e editie van de Tieleman Keukens Run. Na twee lastige jaren waarin de wedstrijd niet door kon gaan, zal er dit jaar weer een mooi evenement neergezet worden. Het parcours is geheel vernieuwd en voor de 5 en 10 km hardloopwedstrijd is tevens een Flakkees kampioenschap uitgeschreven.

Geheel vernieuwd parcours

Het aantal regionale wedstrijden loopt terug. Zo zijn op het eiland de Westrakloop, de Molenloop, de Bokbokaalloop en de Pallandtloop al reeds van de kalender verdwenen. Het was voor AV Flakkee daarom dan ook belangrijk om de Tieleman Keukens Run voort te zetten. Er is dit jaar een nieuw parcours uitgezet, afwisselend en zeer geschikt voor snelle tijden!

De Tieleman Keukens Run is de enige 10 km wegwedstrijd op het eiland. “De 5 en 10 km zijn doorgaans hele populaire afstanden waar zowel ervaren als beginnende lopers aan mee kunnen doen. Ook voor de snelle atleten is het een kans om hun persoonlijk record aan te scherpen, de nieuwe routes zijn daar zeer geschikt voor,” aldus de organisatie.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Programma

Met start en finish op de atletiekbaan zal het complex van AV Flakkee het centrale punt vormen, faciliteiten als kleedruimtes en douches zijn eveneens aanwezig.

Inschrijven is al mogelijk via de website van AV Flakkee. Voorinschrijving €8,00 en inschrijven ter plaatse (tot een half uur voor de start) € 10,00. De jeugdonderdelen zijn gratis. Ook is het mogelijk om de routes van 5 en 10km te wandelen, inschrijfgeld €5,00.

Vanwege de intocht van Sinterklaas in Middelharnis op zaterdag 19 november, zijn de starttijden in ochtend. De jeugdonderdelen 400/800m op de baan starten om 9.45 uur en om 10.30 uur klinkt het startschot voor de 5 en 10 km hardlopen. De 5 en 10 km wandeltocht start om 9.30 uur.

Na afloop is de prijsuitreiking in de kantine van AV Flakkee waar ook voor alle deelnemers een lekkere kop erwtensoep klaarstaat. Voor de eerste drie dames en heren op de 5 en 10 km hardlopen zijn prijzen en voor de snelste Flakkeese dame en heer is een extra prijs.

“Sporten is leuk, samen sporten is nog leuker, kom met familie en vrienden en beleef hoe mooi de hardloopsport is!”

Flyer Tieleman Keukens Run Inschrijven Tieleman Keukens Run

Tieleman Keukens Run
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Tieleman Keukens Run
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek