Voedzaam & Snel; tips en tricks van Jennifer en Sven bij het kopen van een keuken

Voedzaam & Snel; tips en tricks van Jennifer en Sven bij het kopen van een keuken

Terug naar blogs

Inmiddels alweer even geleden dat de keuken bij Jennifer en Sven van Voedzaam & Snel is geplaatst. Al een aantal maanden genieten ze van hun nieuwe keuken en maken ze dagelijks de heerlijkste recepten. Doordeweeks koken ze vaak simpele eenvoudige maaltijden en in het weekend nemen ze er graag uren de tijd voor. Intensieve gebruikers van de keuken, maar ook wanneer de keuken niet intensief gebruikt wordt, wil je dat de keuken mooi, praktisch en van alle gemakken voorzien is. Zo hebben Jennifer en Sven een stappenplan opgesteld voor de aanschaf van een nieuwe keuken.

Een keuken voor jaren

Het kopen van een keuken is een investering voor jaren en daar wil je achteraf geen spijt van hebben, vinden Jennifer en Sven. Om de juiste keuzes te maken hebben ze een stappenplan opgesteld voor iedereen die een keuken gaat kopen. Een stappenplan die ze zelf niet hadden, waardoor de aanschaf wat langer duurde. Maar mede door de goede hulp en begeleiding van Tieleman Keukens hebben ze nu een keuken helemaal naar hun eigen wensen. Zo zeggen ze ook; "Dit mooie familiebedrijf weet wat goede service is en heeft ons voorzien van eerlijk en gedegen advies. Daar hebben we veel aan gehad. De sfeer is vrijblijvend en totaal niet opdringerig."

Het stappenplan van Jennifer en Sven

De stappen die Jennifer en Sven doorlopen hebben voor een nieuwe keuken hebben ze onderverdeeld in drie fases:

  • Oriëntatiefase
  • Ontwerpfase
  • Beslissingsfase

Iedere fase hebben ze vervolgens weer onderverdeeld in een aantal stappen. Zo zijn ze tot een stappenplan gekomen van tien stappen die hulp biedt bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Op de website van Voedzaam & Snel is het volledige stappenplan te lezen. 

Ook op onze website is een stappenplan te vinden en wordt de keukenreis van aanschaf tot plaatsing beschreven. Zo heeft u, samen met het stappenplan van Jennifer en Sven, een goed en duidelijk beeld hoe de reis van het kopen van een keuken eruit ziet. En wat er zoal komt kijken bij de aanschaf van een nieuwe keuken.

Ook op zoek naar uw droomkeuken?

Wilt u ook zo’n mooie droomkeuken kopen? Kom lang in onze showroom, loop virtueel door onze showroom of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs. Meer lezen over de samenwerking met Jennifer en Sven van Voedzaam & Snel? Lees er alles over op onze website.

Volg Voedzaam & Snel op social:

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek