Voedzaam & Snel en Tieleman Keukens gaan voor gezonde samenwerking

Voedzaam & Snel en Tieleman Keukens gaan voor gezonde samenwerking

Beweging en gezonde voeding hebben altijd een grote rol gespeeld in het leven van Jennifer en Sven, oprichters van Voedzaam & Snel. Het enthousiasme over voeding en beweging werkte aanstekelijk in hun omgeving, want steeds meer vrienden en familieleden vroegen om recepten, hoe ze hun week inplanden, waar ze boodschappen deden, hoe vaak ze sporten in de week etc. Totdat ze in 2013 hun website Voedzaam & Snel lanceerden waarop ze recepten en ervaringen konden delen. Inmiddels bezoeken dagelijks ruim 12.000 mensen de website van Voedzaam & Snel.

Tieleman Keukens en Voedzaam & Snel

Een gezonde en voedzame maaltijd maakt u in de keuken en dat is precies hoe Tieleman Keukens en Voedzaam & Snel bij elkaar zijn gekomen en een samenwerking aan zijn gegaan. Vijf jaar geleden kochten Jennifer en Sven hun eerste huisje met een simpele keuken waarin ze vele lekkere recepten hebben gemaakt. Maar nu is het tijd voor een ruime keuken, want ze gaan het huis verbouwen en hebben ze eindelijk de mogelijkheid om een ruime keuken waar ze van dromen te kopen.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Bezoek aan Tieleman Keukens

Op aanraden van de schoonvader van Jennifer hebben ze een bezoek gebracht aan de showroom van Tieleman Keukens in Middelharnis. Tijdens hun bezoek hebben ze alles vastgelegd. Bekijk de vlog om te zien hoe het bezoek van Jennifer en Sven is geweest. 

De zoektocht naar een nieuwe keuken is voor Jennifer en Sven nu echt begonnen. In hun vlog nemen ze u mee in de zoektocht naar een nieuwe keuken. Ze weten al een beetje wat ze erin willen hebben. Mede dankzij alle tips en ervaringen die hun bezoekers/volgers met hen gedeeld hebben. Voor een eerste gesprek is het voor een verkoopadviseur fijn om te weten wat klanten ongeveer in de keuken willen hebben, zodat de adviseur gerichter alles kan laten zien. Jennifer en Sven weten wel wat ze ongeveer willen, alleen nog niet hoe en op welke plek die elementen in de keuken moeten komen.

En er is ook één klein dingetje... Sven wil een lichte keuken en Jennifer graag een donkere keuken. Tijdens het gesprek hebben ze samen met de verkoopadviseur alles bekeken en besproken. Wat willen ze in de keuken, wat moet waar komen etc. etc. Maar ook zijn er punten aan bod gekomen waar Jennifer en Sven zelf nog niet aan gedacht hadden.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
LivingWall

Na een heerlijke lunch in de lunchroom zijn de schetsen van de keuken digitaal gemaakt en konden Jennifer en Sven hun eigen keuken op onze LivingWall (afmeting: 3,5 meter x 2,5 meter) bekijken. En daar stonden ze dan, alsof ze in hun eigen keuken stonden. Met alle schetsen en tips zijn ze naar huis gegaan om thuis alles nog eens goed te bekijken en na te denken, zonder direct een beslissing te hoeven nemen. Jennifer: "We werden nooit gepusht om een keuze te maken of direct een keuken aan te schaffen. Over zo’n grote keuze als een nieuwe keuken, moet je toch een aantal nachten slapen".

Deel 2: Handtekening gezet onder de keukenofferte

De laatste loodjes van de grote verbouwing van Jennifer en Sven is dan eindelijk in zicht. Alles is geschilderd: houtwerk en muren. Verder hoeven ze niet veel meer te doen voordat de vloer en de keuken erin kunnen.

De puntjes op de 'i'

Dinsdag 21 januari zijn Jennifer en Sven voor de laatste keer bij Tieleman Keukens geweest om de laatste puntjes op de ‘i’ te laten zetten en de handtekeningen onder de offerte te zetten. Punten die met de verkoper besproken zijn, zijn onder andere de kraan, het werkblad en apparatuur. Via social media hebben Jennifer en Sven hierover advies gevraagd, omdat ze nog twijfelden over bepaalde dingen en de keuze moeilijk was. Wat is fijn, wat is prettig, wat werkt goed of wat is jullie advies. Samen met de verkoper hebben ze de beslissingen genomen en de keuken definitief gemaakt.

Nog even geduld

Nu de handtekeningen onder de keukenofferte gezet zijn, kan de keuken besteld worden en is het nog even wachten totdat de keuken geplaatst kan worden. In de tussentijd zullen Jennifer en Sven doorgaan met de verbouwing zodat vrij snel na het plaatsen van de keuken de vloer erin kan.

Deel 3: Keuken plaatsen 

De keuken is geplaatst kort voor de Corona-uitbraak. In de vlog worden dan ook nog handen geschud.

Jennifer en Sven konden niet wachten op hun nieuwe Tieleman-keuken.. en daar is hij dan ein-de-lijk! De nieuwe keuken is geplaatst en wat zijn ze er blij mee. Jennifer en Sven: "We kunnen onze keuken eindelijk aan iedereen laten zien en aan de slag gaan om veel mooie recepten en video's te maken."

'S morgens vroeg uit de veren, want eindelijk is het zover... de keuken wordt geplaatst! Wat hebben ze er lang naar uitgekeken om te kunnen gaan koken in hun droomkeuken. In de vroege ochtend reden onze monteurs de straat in bij Jennifer en Sven. Een aanhangwagen vol kasten, planken, lades, keukenapparatuur en een groot aanrechtblad. Om alles vast te leggen, heeft een fotocamera twee dagen op een statief gestaan en iedere minuut een foto gemaakt. Van al deze foto's is een toffe time-lapse video gemaakt waarin de keuken in korte tijd wordt opgebouwd.

Een droomkeuken met een droomuitzicht, zoals Jennifer en Sven het omschrijven. De verbouwing is nog niet helemaal klaar, maar ze kunnen nu eindelijk weer in huis koken. De eerste keer koken was natuurlijk een feest! Ze maakten als eerste zoete aardappel en broccoli uit de oven met een rode bieten-feta salade. En de volgende dag hebben ze heerlijk met Ella koekjes gebakken.

Deel 4: Koken in de nieuwe keuken van Tieleman

Yes! Er kunnen kookvideo’s gemaakt worden in de keuken van Jennifer en Sven, foodbloggers van Voedzaam & Snel. Dat is waarom ze hun huis verbouwd hebben en een mooie Tieleman keuken hebben laten plaatsen. Van het eerste bezoek aan onze showroom tot aan de plaatsing van de keuken hebben ze alles vastgelegd. En natuurlijk nu de eerste kookvideo!

Eerste echte kookvideo

De eerste echte kookvideo is een feit! Hoewel het nog wel wennen en ontdekken is, vinden ze het vooral erg leuk om het op hun eigen manier te doen. In de eerste kookvideo maakt Jennifer spaghetti van courgette met pesto en kip. “Het editen van de kookvideo is een behoorlijke klus, maar ik vind het superleuk om te zien hoe alle shots samenkomen”, zegt Jennifer. Om alles goed in beeld te brengen, hebben ze het gerecht twee keer gekookt. Één keer voor alle totaalshots en één keer voor alle close-ups. Lees het volledige blog van de eerste kookvideo op de website van Voedzaam & Snel.

Service van Tieleman Keukens

In de kookvideo staat Jennifer ook nog kort stil bij de goede service van Tieleman Keukens. Op het natuurstenen werkblad was een zichtbare band langs de rand van het kookeiland te zien. Niet zoals het hoort te zijn natuurlijk. Doordat de verbouwing enige vertraging op had gelopen, heeft waarschijnlijk het verpakkingsmateriaal gezorgd voor deze streep. Na een telefoontje stond na een aantal dagen een specialist op de stoep die de streep met speciale apparatuur uit het blad heeft verwijderd. Jennifer: “Het is super snel en professioneel opgelost en je ziet er niets meer van. Het kopen van een keuken is een flinke investering, zulke grote bedragen geef je niet dagelijks uit. Des te belangrijker is het als er een goede service verleend wordt. En wij zijn er inmiddels wel achtergekomen dat dit bij Tieleman Keukens wel goed zit.”

Samenwerking met Voedzaam & Snel

We hebben een hele leuke samenwerking gehad met Jennifer en Sven en zijn trots dat we deze mooie keuken hebben mogen plaatsen. We hopen dan ook dat er nog veel kookvideo’s zullen volgen en ze veel plezier mogen beleven aan hun nieuwe keuken! 

Kijk voor meer informatie over Voedzaam & Snel op de website Voedzaam & Snel. Lees ook het volledige blog van de zoektocht naar de keuken, het volledige blog over de koop van de keuken en het blog over het plaatsen van de keuken. Abonneer u op het YouTube-kanaal van Voedzaam & Snel en krijg een seintje als er een nieuwe video wordt gepost! Volg Voedzaam & Snel ook op: Instagram, Facebook en Pinterest.

Ook hebben Jennifer en Sven verschillende kookboeken uitgebracht: Gezonde weekmenu's, 50x Lunchen zonder brood, De 100 populairste recepten, Gezond leven doe je zo! en Het Groene Smoothie Boek. 

Ook benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs.