Welkom thuis op onze vernieuwde website!

Welkom thuis op onze vernieuwde website!

Terug naar blogs

Sinds een aantal weken is onze vernieuwde website in de lucht en daar zijn we erg trots op! We hebben de website overzichtelijker en gebruiksvriendelijker gemaakt, zodat u nog gemakkelijker alles kunt vinden en inspiratie op kunt doen voor uw droomkeuken. Ontdek onze vernieuwde website met meer keukeninspiratie dan ooit tevoren! Bijvoorbeeld in onze vernieuwde virtuele tour, de gerichte zoekmachines en de heuse moodboard-maker. Daarmee creëer je je eigen Stijlboek.

Vernieuwd website Tieleman Keukens
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Gerichte zoekmachines

Een geheel nieuwe toevoeging aan onze website zijn de gerichte zoekmachines. Op de website zijn verschillende zoekmachines te vinden voor aanrechtbladen, keukenapparatuur, keukenaccessoires en materialen.

Tal van materialen om in uw keuken te laten vewerken, maar hoe zien deze materialen er nu eigenlijk uit? In de zoekmachine voor materialen hebben we alle materialen met afbeelding geplaatst om u te laten zien wat bijvoorbeeld composiet of gun metal is. Op de pagina voor aanrechtbladen vindt u verschillende soorten aanrechtbladen voor uw droomkeuken. Op elk aanrechtblad kunt u klikken voor meer kleuren en eigenschappen.

In uw droomkeuken wilt u natuurlijk mooie apparatuur hebben. Daarom hebben we een pagina gemaakt vol met keukenapparatuur. Op elk keukenapparaat kunt u klikken voor meer informatie en specificaties. Door bij het filter op uw gewenste keus van apparaat te klikken, ziet u in één oogopslag verschillende soorten afzuigkappen, inductiekookplaten of bijvoorbeeld ovens.

Een laatste pagina die we toe hebben gevoegd zijn de keukenaccessoires, waaronder kranen, spoelbakken en handgrepen. In alle filters kunt u inspiratie opdoen en deze inspiratie vervolgens opslaan in een eigen stijboek.

Creëer een eigen Stijlboek

Online is steeds meer inspiratie te vinden, maar waar laat u alle verzamelde ideeën? Voor al deze ideeën hebben we een moodboard-maker ontwikkeld. Een eigen stijlboek waar u zowel eigen afbeeldingen in kunt plaatsen, maar ook afbeeldingen van onze website. Geef uw stijlboek een eigen naam of maak een account aan om de verzamelde inspiratie niet kwijt te raken.

Het maken van een eigen stijlboek is gemakkelijk. Door te klikken op de 'blauwe plus' bij de afbeeldingen worden afbeeldingen toegevoegd aan het stijlboek. Sla de afbeeldingen op in het stijlboek en verplaats de afbeeldingen naar iedere gewenste positie. Bij het maken van een afspraak kunt u het stijlboek ook alvast delen met een adviseur, zodat uw verkoopadviseur alvast aan de slag kan gaan met uw stijlboek en een idee heeft van de beschikbare ruimte en uw wensen. 

Vernieuwde virtuele tour

Online door onze showroom 'lopen' was al mogelijk, maar onze virtuele tour heeft een nieuw uiterlijk gekregen. 'Loop' de verschillende keukens in om alles nog beter te bekijken of klik op de informatie button om de betreffende keuken op onze website te bekijken.

Een andere leuke nieuwe toevoeging aan de tour is de showroom van bovenaf bekijken. Een mooi beeld van onze unieke keukenshowroom.

Tieleman Keukens showroom van boven
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Heeft u onze vernieuwde website al bezocht? Neem een kijkje op www.tielemankeukens.nl. Wij hopen dat u net zo enthousiast bent als wij dat zijn.