Uniek interieur met een groene keuken

Uniek interieur met een groene keuken

Terug naar blogs

Een groene keuken? Waarom niet? Het is wat anders dan anders en het geeft je interieur een uniek karakter. Daarnaast is het ook bijzonder sfeervol, maar ook zeker wel een keuken die rust uitstraalt. Het oogt fris en biedt heel veel mogelijkheden. Het is niet het eerste waar je aan denkt wanneer je opzoek bent naar een nieuwe keuken. Groen is een natuurlijke kleur die je herinnert aan het leven, vitaliteit, groei en de natuur.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Groentinten

Je hebt groen en je hebt groen. Van grasgroen, grijsgroen, mosgroen, blauwgroen, mintgroen tot aan olijfgroen of appelgroen. Groen is een trendy kleur die verkrijgbaar is in heel veel verschillende kleurvarianten. Ook de uitstraling van iedere kleur groen is anders. Zo geeft lichtgroen een opwekkend effect en donkergroen juist een rustgevend effect.

Groen combineer je met…

Groen is een kleur die goed te combineren is met verschillende kleuren en materialen. Wit, bruin en hout passen bijvoorbeeld perfect bij een groene keuken. En zo is bijvoorbeeld olijfgroen ook heel mooi te combineren met ruwe onbewerkte materialen zoals hout en beton. Mosgroen is een perfecte kleur om te combineren met veel hout voor een echte natuurlijke vibe. Onze adviseurs vertellen je graag welke kleuren groen met welke andere kleuren of materialen gecombineerd kunnen worden.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Groene elementen in de keuken

Een groene keuken toch te heftig? Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om groene elementen in de keuken toe te voegen om ervoor te zorgen dat groen niet de boventoon voert. Denk hierbij bijvoorbeeld aan groene keukentegels, groene keukenaccessoires of een groene achterwand.

Een groene keuken kopen?

Wil je meer weten over een groene keuken, maak dan een afspraak in de showroom van Tieleman Keukens. Eén van onze gespecialiseerde keukenadviseurs adviseert je graag over de mogelijkheden die er zijn met betrekking tot groene keukens. Het kopen van een keuken moet een feest zijn, daarom staat Tieleman Keukens je van begin tot eind bij!

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek