Een eigen keuken samenstellen: kan dat?

Een eigen keuken samenstellen: kan dat?

Urenlang bladeren in woontijdschriften, talloze woonblogs actief volgen en regelmatig op Pinterest kijken naar de mooiste keukens: ondertussen dromend van het zelf samenstellen van een keuken. Iedereen droomt er wel van om zijn of haar eigen keuken samen te stellen. Bij Tieleman Keukens kunt u uw eigen keuken samenstellen!

Ontwerp uw eigen keuken met behulp van de keukencreator

Stel uw keuken zelf samen

U kiest de grootte van de keuken en vervolgens plaatst u de verschillende elementen. U kiest welke kleur de kastdeuren en de plinten hebben en u bepaalt van welk materiaal het keukenblad is gemaakt. Na het samenstellen van de keuken kunt u uw keuken bekijken op het beeldscherm. Wilt u ervaren hoe de keuken er in het echt uitziet? Kom dan naar Tieleman Keukens. Op onze gigantische LivingWall kunt u 'door' uw keuken lopen.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Aandachtspunten bij het samenstellen van de keuken

Wanneer u zelf uw keuken gaat samenstellen, zijn er een aantal punten die niet aan uw aandacht mogen ontsnappen.

  • Voor welke keukenindeling kiest u? Bijvoorbeeld: een L-keuken, een rechte keuken of een U-keuken
  • Welke keukenstijl heeft uw voorkeur? Bijvoorbeeld: modern, landelijk of design
  • Welke keukenapparatuur wilt u in de keuken? Bijvoorbeeld: een groot fornuis, een luxe stoomoven of een kokendwaterkraan

Al deze aspecten zijn van belang als u zelf een keuken gaat samenstellen. Maar buiten bovengenoemde punten zijn er nog veel meer dingen waar u over moet beslissen. Wilt u bijvoorbeeld keukenkastjes boven de keuken, of kiest u voor planken waarop u alle spullen kunt zetten? En waar gaat u de spoelbak plaatsen ten opzichte van bijvoorbeeld de koelkast of het fornuis?

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Uw keuken online samenstellen

Als u al een goed beeld hebt van hoe u wilt dat uw keuken er uit komt te zien, dan kunt u zelf online uw keuken samenstellen. Op onze website bieden we een ontwerptool aan waarmee u zelf een keuken samenstellen kunt. U kunt het ontwerp dat u gemaakt hebben meenemen naar onze showroom waar we graag de spreekwoordelijke punten voor u op de i zetten. Uiteraard kunt u ook onze keukenadviseur uw keuken laten samenstellen als u een keuken online samenstellen iets te ingewikkeld vindt.

Zelf een keuken samenstellen in onze showroom

Er is nog een andere manier om een keuken samen te stellen. Kom naar de showroom van Tieleman Keukens. U krijgt bij de ingang een notitieblokje mee. Tijdens de rondgang door de zaak schrijft u op het notitieblokje welke keukens of welke specifieke elementen u mooi vindt (bijv. een keukenblad of een plint). Lever het notitieblokje in bij een keukenadviseur en laat de adviseur een keuken samenstellen op basis van uw input. Vervolgens krijgt u uw ideale keuken te zien op onze LivingWall.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek
Mogen wij u helpen met een keuken samenstellen?

Een keuken via onze keukenplanner samenstellen of in onze showroom: het kopen van een keuken moet een feest zijn. Vraag alvast ons kosteloze magazine aan om keukenideeën op te doen. Kom daarna gerust naar onze showroom, zodat we een keuken kunnen samenstellen die aan al uw wensen voldoet. We zoeken graag met u mee naar een oplossing die naar wens is én binnen uw budget past.