Tieleman

Een eigen keuken samenstellen: kan dat?

  
Urenlang bladeren in woontijdschriften, talloze woonblogs actief volgen en regelmatig op Pinterest kijken naar de mooiste keukens: ondertussen dromend van het zelf samenstellen van een keuken. Iedereen droomt er wel van om zijn of haar eigen keuken samen te stellen. Bij Tieleman Keukens kun je jouw eigen keuken samenstellen! Ontwerp jouw eigen keuken met behulp van de keukencreator.

Stel je keuken zelf samen

Je kiest de grootte van de keuken en vervolgens plaats je de verschillende elementen. Je kiest welke kleur de kastdeuren en de plinten hebben en je bepaalt van welk materiaal het keukenblad is gemaakt. Na het samenstellen van de keuken kun je jouw keuken bekijken op het beeldscherm. Wil je ervaren hoe de keuken er in het echt uitziet? Kom dan naar Tieleman Keukens. Op onze gigantische LivingWall kun je 'door' jouw keuken lopen.

Aandachtspunten het samenstellen van de keuken

Wanneer je zelf je keuken gaat samenstellen, zijn er een aantal punten die niet aan je aandacht mogen ontsnappen. 

  • Voor welke keukenindeling kies je? Bijvoorbeeld: een L-keuken, een rechte keuken of een U-keuken
  • Welke keukenstijl heeft je voorkeur? Bijvoorbeeld: modern, landelijk of design
  • Welke keukenapparatuur wil je in de keuken? Bijvoorbeeld: een groot fornuis, een luxe stoomoven of een kokendwaterkraan

Al deze aspecten zijn van belang als je zelf een keuken gaat samenstellen. Maar buiten bovengenoemde punten zijn er nog veel meer dingen waar je over moet beslissen. Wil je bijvoorbeeld keukenkastjes boven de keuken, of kies je voor planken waarop je alle spullen kunt zetten? En waar ga je de spoelbak plaatsen ten opzichte van bijvoorbeeld de koelkast of het fornuis?

Je keuken online samenstellen

Als je al een goed beeld hebt van hoe je wilt dat je keuken er uit komt te zien, dan kun je zelf online je keuken samenstellen. Op onze website bieden we een ontwerptool aan waarmee je zelf een keuken samenstellen kunt. Je kunt het ontwerp dat je gemaakt hebben meenemen naar onze showroom waar we graag de spreekwoordelijke puntjes voor je op de i zetten. Uiteraard kun je ook onze keukenadviseur jouw keuken laten samenstellen als je een keuken online samenstellen iets te ingewikkeld vindt.

Zelf een keuken samenstellen in onze showroom

Er is nog een andere manier om een keuken samen te stellen. Kom naar de showroom van Tieleman Keukens. Je krijgt bij de ingang een notitieblokje mee. Tijdens de rondgang door de zaak schrijf je op het notitieblokje welke keukens of welke specifieke elementen je mooi vindt (bijv. een keukenblad of een plint). Lever het notitieblokje in bij een keukenadviseur en laat de adviseur een keuken samenstellen op basis van jouw input. Vervolgens krijg je jouw ideale keuken te zien op onze LivingWall.

Mogen wij je helpen met een keuken samenstellen?

Een keuken via onze keukenplanner samenstellen of in onze showroom: het kopen van een keuken moet een feestje zijn. Bestel alvast ons Keukenbrochure-pakket om keukenideeën op te doen. Kom daarna gerust naar onze showroom, zodat we een keuken kunnen samenstellen die aan al je wensen voldoet. We zoeken graag met je mee naar een oplossing die naar wens is én binnen je budget past.