Tieleman

Wie komt mijn keuken plaatsen?

  

Wanneer je een nieuwe keuken koopt, moet deze uiteraard ook geplaatst worden. Er zijn veel keukenzaken die dit niet zelf doen, maar er een externe partij voor inschakelen. Zo werkt dat niet bij ons, want de keukens van Tieleman Keukens worden geplaatst door het eigen personeel van Tieleman. Onze werknemers zijn klantgericht, vriendelijk en leveren uitstekend vakwerk.

Onze eigen keukenmonteurs

Onze eigen keukenmonteurs zorgen dat uw nieuwe keuken perfect wordt geplaatst, zonder dat u al te veel overlast ondervindt. Daarnaast zijn onze monteurs ook vriendelijk en klantgericht. Wij zijn trots op ons team van keukenmonteurs. 

´╗┐´╗┐´╗┐ ´╗┐´╗┐

De plaatsing van je keuken

Bij de plaatsing van je keuken geef je zelf aan welke dag je het beste uitkomt. De werknemers van Tieleman Keukens zorgen ervoor dat je keuken perfect wordt geplaatst en dat je die dagen zo min mogelijk overlast hiervan ondervindt. De plaatsing wordt uitsluitend door eigen opgeleide vakmensen gedaan. En zij gaan pas weg bij 100% tevredenheid! Een keuken plaatsen waar u volledig tevreden over bent, is ons doel.

keuken-plaatsen

Meer informatie?

Een afspraak maken met een keukenadviseur van Tieleman Keukens om te praten over uw toekomstige keuken? Ga naar de afsprakenplanner op de website van Tieleman Keukens. Of vraag alvast kosteloos het brochurepakket aan!´╗┐ Hierin leest u meer over het plaatsen van keukens door onze specialisten.

Maak een afspraak