Tieleman

Garantievoorwaarden

  

De garantietermijn van uw keukenmeubelen, apparaten, aanrechtblad en accessoires is afhankelijk van de betreffende fabrikant. Informatie daarover kunt u bij ons navragen. Als een fabrikant een actie organiseert, bijvoorbeeld extra garantie bij aankoop van meerdere apparaten tegelijk, moet u zelf met de betreffende fabrikant contact opnemen om dit kort te sluiten.

In het algemeen willen wij aan het bovenstaande toevoegen dat het verstandig is om altijd van alle apparaten de gebruiksaanwijzing goed door te lezen. Wij verkopen diverse onderhoudsmiddelen die afgestemd zijn op uw keuken. Bij vragen kunt u altijd advies krijgen van één van onze medewerkers.

Neem contact op


Registreren apparatuur

Aanmelden garantie apparatuur:​ Wij willen u erop attent maken dat u de apparatuur zelf dient ​aan te melden bij de fabrikant i.v.m.​ de garantie en/of​ d​e​ verlengde garantie​. ​​​Heeft u apparatuur van Atag, Etna of Pelgrim, dan hoeft u niets te doen, garantieregistratie gaat automatisch vanuit ons systeem. ​​Lukt het niet om uw apparatuur aan te melden, neemt u dan gerust contact op met de service afdeling van Tieleman voor assistentie hierbij. Onderstaand vindt u de pagina's waar de diverse merken te registeren zijn. Klik op het merk om direct naar de betreffende pagina te gaan.

Miele (zie rechts op de pagina bij 'mijn Miele') 

Siemens

- Zorgeloos gebruikmaken van uw inbouwapparatuur met de verlengde garantie van 5 jaar bij aankoop van minimaal 4 apparaten. Daarmee ontvangt u bovenop de 2 jaar wettelijke garantie 3 jaar verlengde garantie!
- U komt in aanmerking voor de garantietermijn van 5 jaar, als u zich binnen 3 maanden na levering van vier of meer inbouwapparaten uit verschillende productgroepen, online registreert.

Bosch

- Heeft u 4 inbouwapparaten aangeschaft van Bosch? Dan krijgt u 3 jaar extra garantie boven de 2 jaar wettelijke fabrieksgarantie. Dat is in totaal 5 jaar zorgeloos genieten. Registreer online uw apparaten binnen 3 maanden na aankoop. 

Atag

- Kwaliteitsgarantie houdt in dat u naast de 2 jaar standaard all-in garantie in het 3e tot en met het 5e jaar alleen de voorrijkosten hoeft te betalen.
- ATAG heeft een unieke garantieregeling. Als u gelijktijdig vier ATAG apparaten of meer aanschaft, in één koop, dan ontvangt u naast de 2 jaar volledige basisgarantie, 6 jaar extra garantie

Atag keukenapparatuur

Etna
 
ETNA garantie houdt in dat u naast de 2 jaar standaard all-in garantie in het 3e tot en met het 5e jaar alleen de voorrijdkosten hoeft te betalen.

Pelgrim 
- Als u gelijktijdig vier Pelgrim inbouwapparaten of meer aanschaft, dan ontvangt u naast de 2 jaar volledige basisgarantie, 6 jaar extra garantie
- Koopt u 3 of minder Pelgrim inbouwapparaten, dan krijgt u maar liefst 5 jaar garantie van Pelgrim. U ontvangt dan naast de 2 jaar volledige basisgarantie, 3 jaar extra garantie.

Neff 
U komt in aanmerking voor de garantietermijn van 5 jaar, als u zich binnen 3 maanden na aankoop van 4 of meer inbouwapparaten tegelijk, online registreert.

KitchenAid
Kijk online welke garantievoorwaarden KitchenAid hanteert.

Quooker
- Op een Quooker heb je standaard twee jaar garantie. Hiervoor dient de Quooker wel geregistreerd te worden.

Quooker Tieleman Keukens

Floww

- Wanneer u een 3-in-1 kraan van het merk Floww heeft, moet deze ook geregistreerd worden voor de garantie. Bij een geregistreerde kraan is de garantie 5 jaar en bij een niet geregistreerde kraan is de garantie maar 2 jaar. 

Bora

-   
Via bovenstaande link (helaas alleen in Duits) kunt u zich voor BORA registreren voor extra garantie: 2 + 1 jaar garantie

Bora Pure Tieleman Keukens

Wanneer u uw apparaten niet online registreert, attenderen wij u erop dat de garantiepapieren die bij de verschillende apparaten meegeleverd worden invult en opstuurt naar de desbetreffende fabrikant. Daarmee is het apparaat geregistreerd en dit voorkomt onduidelijkheid bij eventuele service. 


Arte aanrechtbladen (10 jaar garantie):

Arte aanrechtbladen kunt u registreren met het bijgeleverde kaartje en graag Tieleman Keukens (0187-602555) bellen voor het ordernr. van Arte voor de 10 jaar garantie.

Garantie keukens

De garantie op een keuken verschilt per keukenmerk. U krijgt standaard één jaar garantie op een keuken, maar dit kan per leverancier oplopen tot vijf of zelfs tien jaar. Tieleman Keukens biedt als enige keukenzaak levenslange service op keukens. Dit betekent dat de meeste problemen vaak kosteloos worden opgelost.

Hieronder de garantieperiode per keukenmerk:

Keller Keukens: 5 jaar garantie
Snaidero: 10 jaar garantie 
Schüller: 5 jaar garantie
Mereno: 5 jaar garantie

Meer weten?

Wilt u meer weten over de garantie bepalingen? Neem dan contact met ons op.