Keller Keukens is één van de grootste spelers op de Nederlandse keukenmarkt en dat is niet zonder reden. Dit bedrijf produceert namelijk al tientallen jaren de mooiste keukens van de beste kwaliteit. Dat ziet u ook terug in de Keller Marino. Dit is een prachtige open keuken die ook een kookeiland heeft. Door het deels zwevende barblad ontstaat een luxe en unieke uitstraling. Laat u inspireren!

Keller Marino
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Keller Marino geheel op maat en naar wens

De opstelling van de Keller Marino keuken zoals op deze foto's getoond wordt, is uiteraard nog naar wens aanpasbaar. Daarnaast kunt u ook nog vrijwel eindeloos variëren wat de kleuren betreft. Wilt u bijvoorbeeld de keukenkasten in een lichtere kleur, dan is dat goed mogelijk. Ook het werkblad of het bargedeelte kunnen in andere kleuren en uitvoeringen geleverd worden. U heeft daarnaast de keuze uit diverse keukendeuren. Elke smaak, elke stijl en elke kleur is mogelijk. Bij Tieleman Keukens voorzien we u graag van advies over de Keller Marino.  

Keller Marino
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Kiest u ook voor de Keller Marino?

De Keller Marino is één van de mooiste keukens van Keller. Tenminste, dat vinden we bij Tieleman Keukens. Als u er precies zo over denkt, nodigen we u van harte uit in onze showroom. Dan kunnen we namelijk samen met u de ideale opstelling maken voor deze keuken, die in uw huis past en aan al uw wensen voldoet. Maak een afspraak met één van onze keukenadviseurs, zodat we u uitgebreid kunnen adviseren. Wilt u eerst nog meer keukeninspiratie opdoen, vraag dan gerust onze keukenbrochure aan.

De kraan van de Keller Marino
  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek