Tieleman

Keller Marino

  
Keller Keukens is één van de grootste spelers op de Nederlandse keukenmarkt en dat is niet zonder reden. Dit bedrijf produceert namelijk al tientallen jaren de mooiste keukens van de beste kwaliteit. Dat zie je ook terug in de Keller Marino. Dit is een prachtige open keuken die ook een kookeiland heeft. Door het deels zwevende barblad ontstaat een luxe en unieke uitstraling. Laat je inspireren!

Keller Marino geheel op maat en naar wens

De opstelling van de Keller Marino keuken zoals op deze foto's getoond wordt, is uiteraard nog naar wens aanpasbaar. Daarnaast kun je ook nog vrijwel eindeloos variëren wat de kleuren betreft. Wil je bijvoorbeeld de keukenkasten in een lichtere kleur, dan is dat goed mogelijk. Ook het werkblad of het bargedeelte kunnen in andere kleuren en uitvoeringen geleverd worden. Je hebt daarnaast de keuze uit diverse keukendeuren. Elke smaak, elke stijl en elke kleur is mogelijk. Bij Tieleman Keukens voorzien we je graag van advies over de Keller Marino. 

Kies jij ook voor de Keller Marino?

De Keller Marino is één van de mooiste keukens van Keller. Tenminste, dat vinden we bij Tieleman Keukens. Als jij er precies zo over denkt, nodigen we je van harte uit in onze showroom. Dan kunnen we namelijk samen met jou de ideale opstelling maken voor deze keuken, die in je huis past en aan al je wensen voldoet. Maak een afspraak met één van onze keukenadviseurs, zodat we je uitgebreid kunnen adviseren. Wil je eerst nog meer keukeninspiratie opdoen, vraag dan gerust onze keukenbrochure aan.