Tieleman

Keller GL2000

  
Al tientallen jaren staat het Nederlandse keukenmerk Keller aan de top van de keukenmarkt. Een groot deel van de keukens die in Nederland verkocht worden, zijn van dit bedrijf afkomstig. Je kunt een Keller keuken helemaal naar wens samenstellen. Zo heb je enorm veel keuze als het aankomt op de keukendeurtjes, maar ook qua materialen, kleuren en afwerking is er veel variatie mogelijk. Dat geldt voor alle keukens van dit mooie merk, maar ook zeker voor de Keller GL2000. 

Stel de Keller GL2000 naar wens samen

De Keller GL2000 is een greeploze keuken die is uitgevoerd in een combinatie van warm hout, mat zwart, cognac kleur en een wit marmer(look) werkblad. Hierdoor krijgt de keuken niet alleen een morderne uitstraling maar geeft het ook een warme toon. Is het warme eiken niet zo jouw stijl? Je kunt de Keller GL2000 in tal van andere kleurencombinaties laten leveren. Door de verschillende keuze in kleur wordt deze Keller keuken geheel naar jouw wensen samengesteld. 

Mogen wij jouw Keller GL2000 binnenkort plaatsen?

Je droomkeuken komt tot leven bij Tieleman Keukens. Dat geldt ook voor de Keller GL2000. Deze open keuken is geheel naar wens samen te stellen. We raden het aan om een afspraak te maken met één van onze keukenadviseurs. Wil je graag nog wat keukeninspiratie opdoen, dan is onze keukenbrochure daar bij uitstek geschikt voor. Vraag de brochure aan en ontdek alle mogelijkheden op keukengebied.