Tieleman

Keller Fuente

  
Al sinds 1935 brengt het Nederlandse Keller keukens op de markt die van hoge kwaliteit zijn. Keller heeft in de ruim 80 jaar dat het actief is een ijzersterke marktpositie weten te bemachtigen met hun A-merk keukens. Met hun uitgebreide assortiment bevindt dit merk zich aan de bovenkant van de markt. De kwaliteit die Keller keukens doorlopend nastreeft, zie je ook terug in de Keller Fuente.

De eigentijdse Keller Fuente

De Keller Fuente is een keuken met een eigentijdse uitstraling. Deze uitstraling heeft de keuken te danken aan een aantal eigenschappen. Zo worden de kleuren oud bruin eiken en schelp met elkaar gecombineerd, waardoor een verrassend resultaat ontstaat. Het dunne, duurzame werkblad van de keuken heeft een minimale overstek. Waar de grepen van keukendeurtjes bij andere keukens nogal eens in het oog springen, zijn deze bij de Keller Fuente juist heel subtiel in de deur verwerkt. 

´╗┐

Keller Fuente op maat

Ben je juist niet zo gecharmeerd van de kleurcombinatie van de Keller Fuente, maar vind je de keuken op zich wel erg mooi, dan hebben we goed nieuws voor je. De keuken is namelijk leverbaar in tal van kleuren. Zo kun je bijvoorbeeld de deurtjes van de keukenkasten voorzien van een andere kleur. Datzelfde geldt voor de andere gekleurde delen, zoals de muur. Hierdoor ziet de Keller Fuente er opeens al een heel stuk anders uit. In een handomdraai creëer je jouw eigen keuken, uiteraard geheel naar wens en op maat gemaakt en geleverd. 

Kies jij ook voor de Keller Fuente?

Ons team van keukenadviseurs staat voor je klaar om je van advies te voorzien over de Keller Fuente keuken. Kom langs in onze showroom en ga om tafel met één van onze adviseurs om je eigen keuken samen te stellen. We raden het aan om een afspraak te maken, zodat je zeker weet dat we alle tijd voor je kunnen nemen. Wil je eerst nog meer keukeninspiratie opdoen, vraag dan onze keukenbrochure aan.