Al sinds 1935 brengt het Nederlandse Keller keukens op de markt die van hoge kwaliteit zijn. Keller heeft in de ruim 80 jaar dat het actief is een ijzersterke marktpositie weten te bemachtigen met hun A-merk keukens. Met hun uitgebreide assortiment bevindt dit merk zich aan de bovenkant van de markt. De kwaliteit die Keller keukens doorlopend nastreeft, ziet u ook terug in de Keller Fuente. 

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

De eigentijdse Keller Fuente

De Keller Fuente is een keuken met een eigentijdse uitstraling. Deze uitstraling heeft de keuken te danken aan een aantal eigenschappen. Zo worden de kleuren oud bruin eiken en schelp met elkaar gecombineerd, waardoor een verrassend resultaat ontstaat. Het dunne, duurzame werkblad van de keuken heeft een minimale overstek. Waar de grepen van keukendeurtjes bij andere keukens nogal eens in het oog springen, zijn deze bij de Keller Fuente juist heel subtiel in de deur verwerkt.

  • Kies een pagina
  • Mijn stijlboek

Keller Fuente op maat

Bent u juist niet zo gecharmeerd van de kleurcombinatie van de Keller Fuente, maar vindt u de keuken op zich wel erg mooi, dan hebben we goed nieuws voor u. De keuken is namelijk leverbaar in tal van kleuren. Zo kunt u bijvoorbeeld de deurtjes van de keukenkasten voorzien van een andere kleur. Datzelfde geldt voor de andere gekleurde delen, zoals de muur. Hierdoor ziet de Keller Fuente er opeens al een heel stuk anders uit. In een handomdraai creëert u een eigen keuken, uiteraard geheel naar wens en op maat gemaakt en geleverd.

Kiest u ook voor de Keller Fuente?

Ons team van keukenadviseurs staat voor u klaar om u van advies te voorzien over de Keller Fuente keuken. Kom langs in onze showroom en ga om tafel met één van onze adviseurs om uw eigen keuken samen te stellen. We raden het aan om een afspraak te maken, zodat u zeker weet dat we alle tijd voor u kunnen nemen. Wilt u eerst nog meer keukeninspiratie opdoen? Vraag dan onze keukenbrochure aan.